Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Díval se, jak má dcera sex se staříkem

Jako první o hrůzném případu informoval německý server Bild.de. Rozhovor zneužívaná Natalie poskytla televizi N24
Jako první o hrůzném případu informoval německý server Bild.de. Rozhovor zneužívaná Natalie poskytla televizi N24  (Autor: Reprofoto Bild.de, reprofoto TV N24)
Autor: mivr - 
14. února 2011
19:25

Takový případ nemá v Německu obdoby. Již v úterý bude soudce rozhodovat o osudu muže, který znásilňoval více než dvacet let nevlastní dceru, zplodil s ní osm dětí, z nichž jedno zemřelo, biologickou dceru a adoptovaného syna také sexuálně zneužíval a obě dcery prodával k prostituci, které kolikrát přihlížel.

Od 10. srpna je obviněný z výše uvedených činů Detlef S. umístěn ve vazbě v Koblenzi. Testy DNA už potvrdily, že sedm dětí, které měl zplodit s nevlastní dcerou, jsou opravdu jeho, což potvrdilo obvinění.

Děti prý v letech 1987 až 2010 žádaly o pomoc příslušné orgány, ale nikdo jejich volání o pomoc nevěnoval pozornost. Incest vyšel na světlo, až když nevlastní dcera násilníka Natalie (28) našla dopis jeho vlastní dcery Janine (18), kde dívka popisovala sexuální horor, který s otcem zažívala, a předala list policii.

Hrozí mu jen patnáct let

Detlef S. se musí v úterý před soudem v Koblenzi zodpovídat z 350 sexuálních zneužití, které měl spáchat v letech 1987 až 2010 na dvou nevlastních dětech, dvojčatech Natalii a Björnovi, a jednom vlastním, dceři Janine. Dívky přitom nutil i k prostituci.

Obžalovaný vinu popírá. Jak dlouho bude soud probíhat, záleží na jeho přiznání, ale předpokládá se, že by mohl být odsouzen do konce února. Hrozí mu ale jen patnáct let vězení. „Doufám, že dostane trest, který si zasluhuje a že už nikdy nikomu neublíží,“ řekla Natalie.

Detlef. S. ale není jediným obžalovaným v případu. Soud bude vyšetřovat i Sevketa A. (63) a dalšího muže (50). Sevket si měl Janine koupit jako prostitutku v době, kdy jí bylo sedmnáct let a mít s ní sex před očima jejího otce, který si za to měl vzít třicet až čtyřicet euro (sedm set až tisíc korun). Sevket A. se ale prý domníval, že je dívka plnoletá a dělá to dobrovolně. Druhý muž měl mít s Janine a Natalií sex nejméně padesátkrát. Třetí muž, se kterým dívky otec donutil mít sex, už zemřel.

zemekf ( 15. února 2011 03:37 )

A pak, že sou v německu šlapky drahý, holky slevovat !!!

palko1961 ( 15. února 2011 01:03 )

jej nedostanou do ruky brazilsti vezni. Ti by udelali smik a hlava by byla pryc.

hugu ( 14. února 2011 23:49 )

Ty sociálky jsou všude stejné,běs,běs,běs!

ondra74 ( 14. února 2011 22:40 )

kdyby se nenasel dobrovolnik, tak ja bych tu sekyru s chuti zaseknul!

pgga ( 14. února 2011 22:04 )

podivala jsem se tady v USA co se pise o tomto hroznem pripade.Je toho hodne. "otec a matka" bydleli s 15 detmi v nejake vesnici (750 obyvatel)...4 deti mnela "matka" z prvniho manzelstvi...4 deti mneli spolu a 7 deti mnel s jeho nevlastni dcerou..CELA vesnice vedela ze "neco neni v poradku"....nikdo neudelal nic. Az ted se vsichni "divi" jak se to mohlo stat. Vesnicky "knez" tusil a nemuze tomu "verit".Socialni "mlada pracovnice" mnela hodne pripadu....takze jenom jednou za cas volala do "rodiny"...jestli je vse v poradku. SUPER ne? HRUZA!!!!!

Zobrazit celou diskusi