Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slovenská matka sexuálně zneužívala kojence

Autor: INT,NČ, fik, apk - 
15. ledna 2011
09:57

Vlastního syna sexuálně zneužívali a své zvrhlé praktiky si natáčeli na video. Případ, který se stal na východním Slovensku, je o to otřesnější, že obětí bylo sotva několikaměsíční miminko. Perverzní rodiče už sedí za mřížemi, hrozí jim sedm až dvanáct let vězení. Malý Tomášek (nyní 8 měsíců) je v krizovém centru v péči jeptišek a známky týrání na něm naštěstí nejsou vidět.

Tomášek se stal miláčkem Ústavu sv. Alžběty ve Spišské Nové Vsi. Je to prý velmi živé, veselé a komunikativní dítě. Na sexuální týrání, kterému ho vystavili vlastní rodiče, si snad ani nevzpomene.

Zdáli se jim divní

Rodina žila na samotě v obci Stará Voda v okrese Gelnica. Podle místních se Štefan B. (47) s družkou Annou H. (25) přestěhoval do domu po svých rodičích před čtyřmi lety. On je prý invalidní důchodce, chodí o berlích a s předcházející manželkou měl údajně šest dětí.

„Žili dost samotářsky. V létě ho bylo vidět na zahradě, kde choval kozy a psy,“ uvedl starosta Ján Jarábek. O Anně toho vesničané věděli ještě míň, zdála se jim však divná.

Natáčeli si zneužívání na kameru

Podle policie to byla právě matka, kdo Tomáška začal zneužívat loni v červnu krátce po jeho narození. Otec to natáčel na kameru. Nakonec se sám udal na policii poté, co se s družkou pohádal.

Podle košické psychiatričky a sexuoložky Danici Caisové jde o velmi zvláštní případ. „Vyšetřování rodičů ukáže, jestli netrpí duševní chorobou, deviací nebo jestli nešlo o vydírání mezi partnery či motiv vzájemného rozchodu,“ uvedla pro slovenský deník Nový Čas Caisová.

manolla1 ( 16. ledna 2011 06:38 )

nemusí jít hned o cikány, jak píšete ! I mezi našimi,aj. se najdou hnusný-odporní uchyláci, dokonce můžou nosit bílou košili s motýlkem,atp. být váženými občany a nevím co ještě ..! Takové lidské zrůdy - zmetky bych bez milosti střílela jako škodnou - bez pardonu!!!!

pgga ( 15. ledna 2011 23:53 )

Ale registrace techto kreatur tam v CR a myslim i na Slovensku nesmi byt! Takze tato draha " maminka" po par letech(tresty v CR i na Slovensku jsou smesne) vyleze z basy a nastehuje se treba vedle rodinky s malymi detmi..nebo se s nekym seznami a bude mit dalsi mimco!(Dotycny treba nebude o jeji minulosti nic vedet).

divenka ( 15. ledna 2011 22:54 )

fuj, jen jsem si to přečetla, ty lidi jsou lidský odpad, nemůžu napsat hyeny, protože zvířata tohle nedělají

e.44 ( 15. ledna 2011 22:09 )

zkrat, dík za informace. Jenom bych podotkla, že co se například toho teploměru týká, podle mě jde o nezávadnou věc nejen pro jeho průměr, ale i pro účel, za jakým je používán. A samozřejmě existuje i rozdíl mezi mateřským mazlením a "mazlením". Ale už budu na tohle téma asi končit. Já vím, že by o tom měl člověk aspoň něco vědět, mohl by díky takovým znalostem i zachránit nějaké dítě...... Ale už se mi z toho začíná dělat zle.

kacota ( 15. ledna 2011 21:19 )

však to píšem pred 2 minutami...malý Tomáško musel maminku mazlit - ne ona jeho...

Zobrazit celou diskusi