Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Letadlová loď? Ne, centrum pornohumoru

Pýcha americké armády, letadlová loď Enterprise byla svědkem mnoha zajímavých scén
 (Autor: čtk)
Autor: ČTK, ap - 
4. ledna 2011
22:27

Jedna z nejznámnějších amerických letadlových lodí Enterprise přišla o svého velitele. Zjistilo se totiž, že po dva roky bavil svou posádkou sexistickými vtípky, scénami předvádějícími masturbaci a urážkami vojáků na souši.

Velitel americké letadlové lodi Enterprise Owen Honors byl zbaven funkce kvůli videonahrávkám, které se v letech 2006 a 2007 pravidelně vysílaly na vnitřním televizním okruhu plavidla a jehož humornost byla pochybná.

Důstojníci na souši jsou buzíci


Skeče vysílané jednou týdně s proklamovaným cílem pobavit posádku ukazovaly například společně se sprchující vojáky a vojačky či scény se simulací masturbace.

Honors skeče doprovázel údajně hrubými a sexistickými vtipy a v jednom případě prý zesměšňoval důstojníky "na souši", které označoval za "buzíky".
Vysílání bylo zastaveno v roce 2007, ale v pondělí se k němu vrátil místní list Virginian Pilot a rozpoutal kolem něho mediální bouři.

Převelen k úředničině

Admirál John Harvey z velení vojenského námořnictva dnes řekl, že ztratil důvěru v Honorsovu schopnost účinně lodi velet a že Honors projevil velký nedostatek úsudku a profesionality. Honors byl převelen k administrativní práci.
Na Enterprise slouží 6000 mužů a žen a je na ní asi 80 letadel a vrtulníků.

janedo ( 13. ledna 2011 10:21 )

než skutečnou válkou.

Zobrazit celou diskusi