Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skandál v Polsku: Studentka natáčela striptýz na toaletě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Fakt.pl, rvs - 
1. října 2010
18:00

Dívka na střední škole v polském městě Pionky se předvedla jako opravdová exhibicionistka. Před svými spolužáky předvedla striptýz přímo na školní toaletě a ještě se u toho nechala natáčet na video.

Šokující "show" se konalo ve škole Marie Curie-Sklodowské v Pionce. Se skandálem jako první přišly  polské noviny Ozvěny dne, které na video upozornil jeden ze čtenářů. To video koluje po celé škole a nikdo s tím nic nedělá," tvrdí čtenář.

Video bylo natočeno mobilním telefonem a jeho původní verze trvá minutu a půl. Studentka střední školy si na záznamu za doprovodu hudby postupně svléká jeden kus oděvu za druhým. Lasy z pozadí dívku povzbuzují, aby pokračovala ve svlékání. Video pravděpodobně točil přítel "tanečnice".

Ředitele školy se polským novinářům zatím nepodařilo sehnat. Jeho zástupce Tomasz Śmietanka přiznal, že o případu neví. Bude prý ředitele informovat...

Zdroj: Fakt.pl

djaba ( 5. října 2010 21:41 )

I když to bylo dávno v osmdesátých létech , na stř. škole jsme byla parta náctiletých .Běžně jsme praktikovali koupání a opalování na Ádu a Evu, nikdo z toho nebyl vyvalenej jak psí játro , nikdo si nic nedovolil a profesoři se to nedozvěděli . Akorát ta kamera jaksi byla nedostupná a proč jsme se koupali takto ? Na škole platil zákaz koupání kdekoliv a mokré plavky by nás na internátě prozradily .

egal ( 4. října 2010 09:14 )

židopolští pánbíčkáři jí stopro vyloučí ze školy a rozmažou to jako ho vno po zdi, a třikrát zdrávas

kendex ( 3. října 2010 09:40 )

oldedek ( 2. října 2010 11:45 )

Co bych za to dal, kdyby v mých 16 letech to pro mne nějaká holka udělala ...

diskutujici ( 1. října 2010 22:30 )

"Film nakręciła najprawdopodobniej koleżanka tańczącej." Film natocila nejpravdepodobneji pritelkyne tanecnice... Lasy jste mysleli asi hlasy...

Zobrazit celou diskusi