Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Skandál: Ředitel schválil žákům striptérku!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Martin Mithofer)
Autor: Kateřina Kycltová, jos - 
18. června 2010
08:57

Sen mnoha studentů? Aby nám "říďa" uspořádal pořádný mejdan! Žákům smíchovské střední průmyslové školy se to skoro splnilo.

Mejdan si sice museli vymyslet sami, nicméně pan ředitel ho rád schválil a dokonce i přislíbil svoji účast. Aby taky ne. Na párty poteče speciálně pro studenty zlevněný alkohol proudem, bude se jezdit limuzínou a místo kouzelníka přijde vnadná striptérka!

Je to tradice

Studenti jsou nadšení. Rodiče už ale o poznání méně. Akce se koná příští týden ve vyhlášeném pražském klubu. Chytří studenti si zde už dopředu vyjednali slevu na alkohol. „Je to tradiční rozloučení s absolventy naší školy,“ uvedl sám ředitel školy Radko Sáblík. Podle něj nejde o nic špatného. „Studenti si akci vymysleli a já jsem ji schválil. Věřím jim.“

Pan ředitel si dokonce i myslí, že svou vlastní přítomností zamezí tomu, aby se nezletilí studenti školy účastnili plánované stripshow. „Striptýz je na programu ve dvě hodiny ráno. Pochybuji, že v tuto dobu bude ještě na místě někdo nezletilý,“ říká. Školní mejdan se striptérskou show je však trnem v oku některým rodičům.

Rodiče jsou nešťastní

„Jako rodiče jsme již delší dobu nešťastni z chování a aktivit pana ředitele, jejichž vrcholem je právě následující školní akce se slevou na alkohol a stripshow,“ uvedli rodiče v dopise adresovaném naší redakci. Sám pan ředitel ale s žádným z rodičů problém nemá.

"Nikdy jsem se nesetkal se stížností na mou osobu. S rodiči se pravidelně scházíme,“ tvrdí Sáblík. Podle něj dokonce rada rodičů přispěla na akci pěti tisíci korunami! S panem ředitelem nemají problém ani sami studenti. „Je v pohodě,“ tvrdí svorně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Uživatel_5383920 ( 8. května 2023 21:18 )

Jako táta nově nastupujícího studenta na SSPŠ akci plně schvaluji a mám obdiv k panu řediteli, že tuto akci schválil. Kluci jsou plnoletí a tak není co řešit. Navíc tady bude kvalitní alkohol, budou - řekněme pod dozorem a na pódiu pěkné dívky. Jinak zdravím Ligu mravnosti a doporučuji jí, ať si hledí jiných problémů a ne plnoletých dospělých kluků, kteří se chtějí normálně bavit naprosto v mezích zákona. Rovněž zdravím pana ředitele a přeji mu pevné nervy a děkuji mu za sobotní zavolání našemu synovi a gratulaci ke přijetí na Jeho školu. Je to pro nás čest.

laserjesus ( 24. června 2010 21:23 )

Zdravím puritánku z Prahy Letos jsem vystudoval SSPŠ a musím říct,že i přez některé neduhy to byla výborná škola a ty 4 roky byly velmy příjemné. Paní amalko žijeme v době kdy si ráno v 6 pustíte televizi a vybíhají na vás hudební klipy se spoře oděnými vnadnými ženami opačného pohlaví,jdete si do trafiky pro lístek a všude na vás koukají časopisy typu Blesk,Maxim a podobně,řekněme si na rovinu nevyhneme se tomu a k životu to patří. K těm zábavným scénkám.Máte pravdu po čtyřech letech studia není nic zábavnějšího než si sednout v saku na židly společně s celou školou a koukat se na vtipné scénky,číst si bibli a po desáté hodině se odebrat a jít spát. Ráno se vzbudit a místo užíváni zasloužených prázdnin s přáteli začít trávit čas tak jak ho trávíte vy. Tato akce byla promyšlená všichni jsme se na ní těšili a pak nějaká seriozní reportérka na velmi prestižní soukromé vysoké škole(Univerzita Jana Ámose komenského) posere všem zaslouženou party.Tato frigidně dementní honička senzací a bůhví čeho eště dokázala všem,že blesk je pro lidi s IQ menším než 80 stejně tak jako UJAK ač jsem si na tuto školu podával přihlášku jsem rád že sem se dostal na FHSUK,protože tato škola má opravdu úroveň čtenáře Blesku jeho potomků a potomků jeho potomků.Lidsvo s každou další generací degeneruje avšak sou jedinci kteří jsou chytří a inteligentní, bohužel vy a autorka tohoto článku timito jedinci nejste. A teď pokud mě omluvíte,čeká mě Slečna, lahev Kapitána Morgana a Vodní dýmka

vsaxana ( 23. června 2010 23:43 )

Myslím že na školní akce se tyto "kratochvíle" /striptérky/ nehodí..

vinividivici ( 23. června 2010 20:19 )

tak tak...

magicblader ( 23. června 2010 19:32 )

Nehledě na to, že si myslim, že ve čtvrťáku už nezletilí nejsou. Kdyby jo, znamenalo by to, že by na školu do prváku nastupovali studenti s věkem pod 14 let což je blbost, tak proč řeší Amalka nějakou nezletilost? Protože jí to štve a tak se snaží něco najít.

Zobrazit celou diskusi