Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální táta oběsil syna (†3) a ubil manželku! Policie ho pronásleduje v lese...

  • Autor: INT,mivr,ojk - 
    1. 9. 2010
    13:47

    Náhodný kolemjdoucí viděl Franze Müllera (48), který je obviněn z vražd exmanželky (37) a syna (3), jak zachází do lesa. Policie po něm stále pátrá. Na masakr, který se odehrál v německém městě Rosenheim, strážníky upozornil anonym. I otrlí muži zákona zažili šok, když našli mrtvá těla. Žena byla ubita a chlapeček oběšen.

    Pachatel podle odborníků musí trpět nelidskou brutalitou. Jak jinak si také vysvětlit, že bývalou manželku doslova ubil k smrti a vlastního malého chlapečka nemilosrdně oběsil. Motiv je zatím neznámý.

    Policie zřídila speciální pětadvacetičlennou skupinu, která si říká Hochgern. Tak se totiž jmenovala ulice, kde k vraždám došlo. Policie chce pátrání rozšířit i do Rumunska, kde žijí Müllerovy dvě děti z prvního manželství.

    "Pitva obou těl proběhne v Mnichově tento týden, její výsledky ale veřejnosti sděleny nebudou," řekl mluvčí policie jižního Bavorska, kde město Rosenheim leží.

    Profil Franze Müllera

    Osmačtyřicetiletý muž byl už dvakrát ženatý. Z prvního manželství má šestnáctiletou dceru a dospívajícího syna. Už jednou byl obviněn z pokusu o vraždu. Tentkrát svou první manželku bil lahví do hlavy tak dlouho, dokud se nepřestala hýbat. Žena naštěstí přežila. Za brutální čin šel do vězení, odkud byl propuštěn na začátku tohoto roku.

    Jeho druhá žena už ale útok násilníka nepřežila. Muž je momentálně podezřelý, že zabil svou druhou exmanželku i jejich společného syna, kterému byly teprve tři roky.

    "Byla to milující, upřímná žena a dobrá matka. Opravdu mě z toho bolí duše," napsala Gerda H., známá zavražděné ženy, na německý internetový portál rosenheim24.de.

    Policie chce pátrání rozšířit i do Rumunska, kde žijí jeho dvě děti z prvního manželství.
petr1982 ( 2. září 2010 13:20 )

žádné uspat, mučit ty *** nelidský

mrum ( 1. září 2010 22:50 )

Jo, myslej, stejně jako si myslej, že kdy opustil ženu s miminem, že je neopustí ,že ho zmáknou, když ženě zahýbal, jim nebude atp.

gevi ( 1. září 2010 20:33 )

Mám pětiletou vnučku a dvaapůlletého vnuka. Takovou holčičku otrávila vlastní matka Fridexem a takového klučíka oběsil! vlastní otec. Takové vředy by skutečně měli vyříznout z lidské společnosti. To přece nejsou lidé, proč je nemohou uspat jako nemocná zvířata? Bohužel nemohou i pro takové zrůdné bestie platí lidské zákony.

vampireheart ( 1. září 2010 19:30 )

Jak ze to nazyvate tohle prase??? TATA?? To jako fakt??? Tenhle smrdici odpad z potrubi bych hodil rozdupat buvolum, s takovym by se nemel nikdo spinit. Kdo si troufne na takovyhle maly bezbranny stvoreni, nezaslouzi si ani setnuti gilotinou. Zavrit do klece s Hannibalem Lecterem. Mam doma o pul roku starsiho kluka, neco podobnyho si nejde nijak predstavit. Nechapu to...

petr1982 ( 1. září 2010 18:14 )

přesně tak,zrovna jsem to chtěl napsat .Skoro zabije 1. manželku , jde do vězení.Kde a kdy teda sbalil 2. manželku ?Určitě byl předtím než ho odsoudili ve vazbě. I kdyby to dokázal , tak kde jí udělal dítě ?Když za ním byla na návštěvě ve vězení ? ...V každém případě ,kvůli takovým vrahům bych všechny lidi ,kteří nejsou pro trest smrti rád poslal osobně do ***e . A nerozumim tomu ,že nějaká ženská žije s mužem , který málem zabil bývalou manželku. To si ty ženský vážně myslí , že ty chlapy předělaj vždy k obrazu svému ?

Zobrazit celou diskusi