Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krvavý lynč v Libanonu: Dav oběsil Egypťana!

Autor: jak - 
29. dubna 2010
20:27

Několik stovek rozzuřených Libanonců vytáhlo muže z policejního auta a pověsilo ho na sloup elektrického vedení. Muž egyptského původu byl podezřelý z čtyřnásobné vraždy.

Egypťan Muhammad Msallim měl údajně zabít manželský pár v důchodovém věku a jejich sedmi a devítiletou vnučku. Celá vražda se měla stát v domě obětí. Ve chvíli, kdy policie chtěla podezřelého převést z policejní stanice na místo činu, kde se měla odehrát rekonstrukce vraždy, tak zasáhnul dav.

Několik stovek lidí čekalo před policejní stanicí na to, až bude Egypťana převážet policie. Hned co policejní eskorta posadila podezřelého do policejního auta, se dav na podezřelého vrhnul. Vytrhnul ho policistům z rukou, vysvléknul do naha a v takovém stavu ho vláčel ulicemi města Kitirmájá.

Policisté nebyli schopní nijak podezřelému pomoci, a tak mohl dav naplnit svoji touhu po krvavé pomstě. Nakonec muže oběsili na sloupu elektrického vedení. Libanonská policie v souvislosti s lynčem dosud nikoho nezatkla, ale její nejvyšší velitel - libanonský ministr vnitra Zijád Barúd - nařídil vyšetřování případu.

vinnetouvi ( 10. prosince 2010 11:39 )

Přesně tak - to by se ušetřilo peněz! Mohli bychom se bez takovýchto kreatur v zaopatřovacích ústavech s plnou penzí, kterou jim bohužel platíme my všichni, o moc líp!!!!

oldedek ( 30. dubna 2010 09:06 )

Když to vidím, tak mi jde mráz po zádech, avšak kdyby to záleželo na mě, povolil bych to i u nás. Podívejte na 4-násobného vraha Roubala, jak se má - za 100 tisíc si dělá setkání na soudech, žaluje VZP, že mu nedává ponožky na křečové žíly... Tohle by pro takové s.v.i.n.ě bylo krásné řešení. Vždyť je ta krize - musíme šetřit né ?!?

ylatouf ( 30. dubna 2010 07:10 )

škoda,že ze zahraničí.To u nás čtyřnásobný vrah si stále na něco stěžuje místo aby už visel.

lo2f ( 30. dubna 2010 00:45 )

že si pro sexuální delikty nevybral ČR. Naši ministři propouští zahraniční sexuální devianty na svobodu domů. Třeba takový bývalý ministr "spravedlnosti" Němec porpustil jednoho takového Katařana ...

Zobrazit celou diskusi