Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Skandál s bombou: Slovensku se směje celý internet!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs, INT - 
7. ledna 2010
15:09

VTIPY: Před dvěma dny poslali slovenští policisté do Irska letadlem 90 gramů výbušniny. Nyní je už internet plný vtipů a reakcí k této neuvěřitelně zpackané akci. Přinášíme vám některé z těch, které posbíral slovenský deník Sme.

"Poslouchej, kolik už jsme těch bomb vlastně našli?" "No, já mám 3, ty máš 4, to je dohromady 8. Tak jdeme na pivo!"

Vyhodnocení cvičení na popradském letišti: Vkládání výbušnin nič netušícím pasažérům do zavazadel: 100 %. Nalezení těchto zavazadel: 87,5 %. Z uvedeného jednoznačně vyplývá, že cvičení bylo úspěšné.

Víte, kolik slovenských policistů je třeba na zosnování teroristického útoku? Dva - jeden ukryje bombu a druhý ji nenajde.

Slovenskému ministrovi vnitra: Jménem vlády USA se vám upřímně omlouváme za selhání v kategorizaci DVD nosičů distribuovaných do vaší země. Ačkoli se to může zdát zvláštní, edice titulů označených jako "Policejní akademie" není určena pro instruktážní účely.

Dovedu si představit ten fax do Irska. Re: Trhavina. Subject: Zapomněli jsme na jeden balíček, máte ho palubě, ale don´t panic, na rozbušku jsme zapomněli také.

Po přistání letadla: "Co máte v tom kufru?" "Jak to mám vědět?" "Á, pán je ze Slovenska..."

Zapomeňte na Iráčany a Afghánce. Bojte se Slováků. Dokážou se dostat přes letištní kontrolu s výbušninou, aniž by o tom věděli. Představte si, co by dokázali, kdyby to dělali úmyslně!

Takže tenhle chlapík přešel přes letištní kontrolu s výbušninou, letěl s výbušninou, vezl se taxíkem s výbušninou, spal s výbušninou a tři dny žil s výbušninou, kterou mu do zavazadla strčila slovenská policie. Cítím se velmi, velmi bezpečně.

Slovenská hymna je vlastně proroctvím:
Nad Tatrou sa blýska (po policejních manévrech v Popradu víme, co měl její autor Janko Matúška na mysli)
hromy divo bijú (naštvaný ministr vnitra Kaliňák volá policejnímu prezidentovi Packovi a ptá se po výbušnině)
zastavme ich bratia (tedy irské letadlo)
veď sa oni stratia (odpověď dispečera)
Slováci ožijú (odkaz na úžasnou popularizaci Slovenska v médiích po celém světě)

Čtěte také: Neumí odeslat email a hrají si s bombou >>

cinnamongirl ( 20. ledna 2010 07:29 )

Tie vtipy sú náhodou super, tak dobre som sa už dávno nezasmiala. Vôbec sa nehanbím za to, že som Slovenka, ja osobne som predsa nič nespackala. Nemám potrebu obhajovať slovenských policajtov ani nadávať na Čechov, že sa nám smejú, veď keby nemali dôvod, tak by sa nesmiali. Neberiem to tragicky, stále je lepšie mať vo svete povesť blbcov než teroristov. Akurát tá hymna je už možno trošku priveľa - chudák Janko Matuška, ktorý ten text písal s takým dobrým úmyslom a národnou hrdosťou, by sa čudoval, keby ešte žil. Ale aj sranda musí občas byť, no...

zvracan ( 8. ledna 2010 11:46 )

...co ste vy za tupych ludi...si tu kydate na hlavu nezmysli,obsierate sa tu,nadavate...aspon je vidiet vasu uroven je jedno ci slovak ci cech....padlo lietadlo?zdochol niekto?sami si neviete ani predstavit tuto situaciu realne...

hulacisko ( 7. ledna 2010 21:01 )

Ja to napisem!Su to magory ktory, neni pary!!!!!!-A otom napadani-tie hovada si nevsimajte,su to asi velmy vzdelany a inteligentny ludia ktory nerobia hanbu len v Cechach ale aj na Slovensku!!!!!!!!!!! Ty nevzdelanci a kadejaka spodina sa na Slovensku nema sancu uchytit tak su tu.Tod vse-(A cesi tiez napadaju a urazaju nas.Ale ja si mysli ze su to ludia na stejnej urovni ako ty nasi!a preto ma to vobec nerozhadze. Milan

czechprdolo ( 7. ledna 2010 20:25 )

ty si presne taký istý KO.KOT ako Červený Hranol (aka Robertko,Kokot alias Fico), Jan Slopa (aka Jan Zlota,Pán Oravy a Váhu, Madarsky agent, Tisicročný Madar, Pičus alias Slota), Velký Mufty (aka Boxer, Šablóci, Lenon alias Mečiar) Počiatek aka Jachtár a Kameňák aka Kaliňák. Ano priznávame že si rovnaký ko.kot ako tvoji kolegovia.

djaba ( 7. ledna 2010 20:15 )

Všude jsou jen lidé , alespň teroristům ukázali jak na to .

Zobrazit celou diskusi