Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ubodal muslimku v soudní síni, čeká na trest

Marwa al-Sherbiniová zemřela v soudní síni...
Marwa al-Sherbiniová zemřela v soudní síni...  (Autor: youtube.com)
Autor: Reflex.cz, jos - 
14. listopadu 2009
13:49

Je 21. dubna 2008 a jedenatřicetiletá krásná žena s šátkem na hlavě si hraje se svým tříletým synem Mustafou na veřejném hřišti v Drážďanech.

Marwa al-Sherbiniová bydlí v Německu už čtyři roky, je emancipovaná, vzdělaná, zná jazyk. Takže když se hádá s Alexem Wiensem o houpačku, na které se chce houpat jeho neteř i její syn, dobře rozumí, že jí nadává do islamistek, teroristek a do děvek.

Podle některých svědků se jí snaží strhnout šátek - hidžáb -, který je pro ni znakem skromnosti, víry a pokory, oddělením od Boha. Osmadvacetiletý Němec narozený v ruském Permu je za verbální útok odsouzen k zaplacení 330 eur. Pokutu ale neuhradí, takže v listopadu mu ji soud navýší na 780 eur. Muž během přelíčení vykřikuje, že lidi jako al-Sherbiniová nejsou opravdovými lidmi, a proto nemohou být uraženi. Státní zástupce se proti rozhodnutí soudu odvolává - požaduje pro Wiense vazbu.

 

Jak soud naloží s vrahem? Jak soud naloží s vrahem? | Foto pro Blesk - Reflex.cz (Jan Šibík)

Prvního července 2009 se u odvolacího soudu stane něco hrozného. Mezi osmi přítomnými není jediný člen ostrahy a Wiensovi se podaří pronést do zasedací síně v batohu nůž s osmnácticentimetrovou čepelí... POKRAČOVÁNÍ DĚSIVÉHO PŘÍBĚHU A FOTOGRAFIE VRAHA NAJDETE ZDE!

 

paila ( 16. listopadu 2009 13:57 )

ono je to celkem jedno jestli byl anebo nebyl Němec, nikdo nemá právo v naší kultuře vzít cizímu člověku život.

paila ( 16. listopadu 2009 13:52 )

On neměl v žádném případě právo ji nadávat do děvěk a nakonec jí zabít, ale chápu, že ho štvalo, že se z Německa stává muslimská země. Bojovat proti tomu jde ale i jinak. Ona si prozměnu měla uvědomit, že Německo není muslimská země, tak se měla přizpůsobit a pokud byla opravdu inteligentní, tak si toho za ty 4 roky musela všimnout. Stejně jako nemuslimové v muslimských zemí musí respektovat tamní zvyky a zahalovat se , musi se přizpůsobit i muslimové žijící v nemuslimských. Nepovažuju se za rasistku, je snad logické, že pokud se rozhodnu žít v cizí zemi, měla bych přijat jejich zvyky alespoň naoko nejen se naučit jejich jazyk. Slyšeli jste snad někdy, že by v muslimských zemích chodili polonahé ženy na ulicích? Já tedy ne, a když už se nějaká odvážila, tak byla buďto zabita bez soudu anebo minimálně tvrdě potrestána

jubilee ( 15. listopadu 2009 21:20 )

nauč se pořádně číst. Je tam napsáno, že je to NĚMEC, který se v Rusku narodil....

jima ( 14. listopadu 2009 15:48 )

dostal dozivoti.

cert ( 14. listopadu 2009 15:08 )

Tezko rict, jestli to byl Nemec, nebo Rus. To vsak neni podstatne. Podstatne a jiste je, ze to bylo hovado v lidske kuzi.

Zobrazit celou diskusi