Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcera bestie z jeslí: Mámě přeju smrt!

Vanessa - zrůda, která zneužívala malé děti
Vanessa - zrůda, která zneužívala malé děti  (Autor: YouTube)
Autor: INT, vk - 
6. října 2009
05:30

Nenávist od vlastního dítěte. Noční můra všech rodičů. Tohle teď na vlastní kůži zažívá Vanessa George (39), zrůdná vychovatelka z Británie.

„Je pro mě cizí člověk. Už nemám matku!“ Tak o ní mluví dcera Pearl (15). V okamžiku, kdy zjistila, že její matka sexuálně zneužívala děti v jeslích, v nichž pracovala, ji odvrhla. A s ní i celá rodina.

Na den, kdy si pro George přišla domů policie, Pearl nikdy nezapomene. Byl to pro ni den, kdy matku podle svých slov ztratila. „Je zosobněním zla. Už nikdy jí neřeknu mami. Nezaslouží si to,“ má jasno Pearl. „Její duše je jako jed, její úsměv je pro mě jako mor,“ dodává dívka. A ve svém prohlášení jde ještě dál: „Kdyby zemřela, bylo by pro mě jednodušší vyrovnat se s tím, co udělala.“

Vanessa George byla na jedné straně milující matka, na druhé však byla i žena, která kvůli tomu, aby zapůsobila na muže, zneužívala nevinné děti. Žila dvojím životem. Součástí jejího nechutného scénáře plného lží byla i celá rodina.

„Moje žena je monstrum. K našim dcerám se už nikdy nepřiblíží,“ přidává se k Pearl otec. „Mám strach zeptat se dcer, zdali i je matka někdy nezneužívala. Bojím se odpovědi,“ popisuje Andrew (41) své pocity od chvíle, kdy zjistil, že jeho žena je hlavou pedofilního gangu. Chce se s ní co nejdříve rozvést.

George, Angela Allen (39) a Colin Blanchard (38) se seznámili na Facebooku. Ženy spolu soutěžily o přízeň muže a předháněly se v tom, která z nich vytvoří perverznější foto. Policie se domnívá, že George zneužila až 30 dětí! Pedofi lní trio čelí obvinění ze sexuálního zneužití a vytváření a šíření pornografi e. Policie pátrá po čtvrtém komplicovi.

Zobrazit celou diskusi