Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manžel bestie z jeslí: Moje žena je monstrum!

Vanessa byla hlavou celého pedofilního tria
Vanessa byla hlavou celého pedofilního tria  (Autor: Reuters)
Autor: INT, vk - 
5. října 2009
05:00

Manželství se pro něj změnilo v noční můru. „Je to chladná a vypočítavá podvodnice. Zosobnění ďábla!“ Tak o Vanesse George mluví manžel Andrew (41) poté, co zjistil, že pro své potěšení sexuálně zneužila několik malých dětí.

Od chvíle, kdy se skandál dostal na veřejnost, je v  rodina George troskách. Její dvě dcery, Grace (13) a Pearl (15), jsou ve velmi špatném psychickém stavu. Ještě před týdnem by je ani ve snu nenapadlo, jak perverzní zálibu jejich matka má. „Jiné jméno než monstrum pro ni nemám. Já ani děti s ní nechceme mít už nic společného. Nechci, aby se k nim přiblížila. Nikdy!“ cituje britský týdeník News of the World Andrewa.

Čtěte také:

Bestie z jeslí: Čtvrtý podezřelý ze sexuálního mučení! >>
Učitelka v jeslích zneužila sedm dětí! >>

Policie do jejich bytu vpadla v noci, kdy on i dcery spali. Nikdo nevěděl, co se děje. Vanessa jen prohlásila: „Policie je tu...“

„Vypadala tak klidně a soustředěně, přitom věděla moc dobře, proč přišli,“ vypráví Andrew. „Promiň, někoho jsem poznala na internetu, fotila jsem malé děti a posílala mu je. Promiň, řekla mi znovu. Bez emocí, bez slz. Žádná lítost,“ líčí manželčino zatčení. „Byla mojí spřízněnou duší, ale pak začala trávit čím dál tím více času u počítače. Doma už nedělala skoro nic,“ říká Andrew. „Přitom když viděla v televizi nějaký pořad o pedofilech, byla velmi vulgární a křičela, jak by je měli potrestat,“ vzpomíná na Vanessu, která teď byla sama z pedofilie obviněna.

Angela Allen (39), Colin Blanchard (38) a Vanessa George – pedofilní trio, které se seznámilo na Facebooku, se poprvé setkalo až u soudu. Čelí obvinění ze sexuálního zneužití a vytváření a šíření pornografie. Z fotografií policie usuzuje, že měli čtvrtého komplice. Nyní po něm pátrá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marekmusil ( 5. října 2009 15:18 )

tak tenhle clanek me fakt dostal !! http://tojesila.cz/cz/s16/KAUZA-TOSKANA/c1596-Pujcena-lod-Pershing-64/n2195-Kolik-Topolanek-utratil- za-pronajem-Pershingu-64-se-asi

Zobrazit celou diskusi