Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dcera Mikea Tysona nehodu nakonec nepřežila!

Autor: ČTK, jos - 
27. května 2009
07:20

Čtyřletá dcera boxerské legendy Mikea Tysona přišla o život při tragické nehodě. V pondělí byla převezena do nemocnice v kritickém stavu poté, co se doma náhodně přiškrtila provazem u cvičebního nářadí.

Zemřela v úterý večer. Oznámily to agentury s odvoláním na policejní mluvčí města Phoenix ve státě Arizona.

Exodus Tyson si hrála doma v blízkosti pomůcek na posilování a cvičení, když se zamotala do provazu visícího z pohyblivého běžeckého pásu.

Více čtěte ZDE!

Škrtící se děvčátko našel její sedmiletý bratr a matka po prvních oživovacích pokusech zavolala záchrannou službu. Exodus byla přijata do nemocnice v kritickém stavu a tam napojena na přístroje zajišťující základní životní funkce.

Bývalý boxerský šampion v těžké váze Mike Tyson v době nehody ve Phoenixu nebyl. Jakmile se ale o dceřině stavu dozvěděl, okamžitě přiletěl z natáčení dokumentu v Las Vegas a vydal se do nemocnice. Tyson, jemuž bude 30. června 42 let, má šest dětí s několika ženami.

jity ( 27. května 2009 15:32 )

Sousedka celý život pracovala s malými dětmi a pořád říká, na děti dospělý neni nikdy dost chytrý. Mně poslaly naše děti pro pití a než jsem vyběhla zpět z baráku tak už tříletý kluk mi visel hlavou dolů na sousedovic žebříku,který je připevněn na baráku. Naštěstí se nic nestalo, ale byly jen malou chvilku bez dozoru.

zirafa ( 27. května 2009 14:53 )

....a ty máš IQ houpacího koně!

nici3 ( 27. května 2009 13:01 )

Dost blbá připomínka

kajuna ( 27. května 2009 10:11 )

Tyson je blb....ale tohle je děsný

Zobrazit celou diskusi