Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Gigolo dostal 6 let za vydírání dědičky BMW

Autor: INT, vk - 
10. března 2009
05:00

Vydírání se nevyplácí, což na vlastní kůži poznal i Švýcar Helg Sgarbi (44). Jeho specializací byly bohaté ženy. Postup měl následující: Ženy svedl a pak po nich chtěl peníze. Jednou z jeho obětí byla i nejbohatší Němka a dědička BMW Susanne Klatten (46). Nyní stanul Sgarbi před soudem a ten ho poslal nemilosrdně na šest let do vězení.

Svůj trik praktikoval švýcarský gigolo minimálně na čtyři ženy. Vylákal z nich přes 250 milionů korun! Nejbohatší mezi nimi byla právě Němka Susanne Klatten. Magazín Forbes ji s jejím majetkem odhadovaným na 175 miliard korun zařadil na 68. místo v žebříčku nejbohatších lidí na zemi. Původně po ní chtěl Sgarbi 155 milionů korun za mlčenlivost, později požadavek zvýšil o další 1,3 miliardy korun. V tu chvíli narazil: "To byl okamžik prohlédnutí – ty jsi oběť a musíš se bránit," byla reakce Klatten a vzápětí na to zkontaktovala policii.

Ke svému činu se Sgarbi v pondělí před mnichovským soudem plně doznal a ženám, které byly předmětem jeho vydírání, se veřejně omluvil. "Hluboce toho lituji a veřejně se omlouvám obětem," řekl po přečtení obžaloby. Žádná z nich se však přelíčení nezúčastnila. Podnikatelka Klatten, matka tří dětí, si své soukromí vždy úzkostlivě tajila a vyhýbala se veškeré publicitě. V luxusních letoviscích ve Švýcarsku a Rakousku sváděl Sgarbi ženy, jimž po intimním sblížení svěřil, že při autonehodě smrtelně zranil dítě a potřebuje zaplatit miliony, aby se vyhnul obvinění. Sexuální hrátky s nimi si natáčel na kameru. Kdyby nezaplatily, video by zveřejnil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi