Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V USA mohou volební hlas vyměnit za vibrátor

Vibrátor zdarma dostanou američani, pokud prokáží, že volili.
Vibrátor zdarma dostanou američani, pokud prokáží, že volili.  (Autor: Babeland.com)
Autor: Famous, kol - 
4. listopadu 2008
16:10

Kdo přijde dnes v USA k volbám prezidenta, může odejít nejen s dobrým pocitem, že zrovna jeho hlas rozhodl o vítězství preferovaného kandidáta, ale v pobočkách řetězce Babeland dostane dárek.

A protože je to síť sexshopů, dámy odejdou s vibrátorem do kapsy a muži s vděčným masturbátorem.

Společnost Babeland se rozhodla, že k letošním volbám pomůže přilákat rekordní počet voličů a nabízí výměnu hlasovacího certifikátu za erotický dárek. A neslibuje přitom žádné laciné kondomy či žertovné hračky. Kdo předloží kupón „I Voted“ neboli „Volil jsem“, dostane v některém z mnoha obchodů Babeland hodnotnou pomůcku.

Pánové si mohou přijít na masturbátor Maverick. „Vždycky je tu pro vás, aby vám půjčil ruku, je vhodný pro každého muže a poskytuje status quo,“ tvrdí prodejce Babeland.

Butiky má zatím jen v New Yorku, Los Angeles a Seattlu, ale do 11. listopadu sem s ověřením o volbě může přijít kdokoli z celých států a bez ohledu na to, koho ve skutečnosti dotyčný zákazník skutečně volil.

Ženám pak za hlas připadne zdarma mini vibrátor Silver Bullet. „Magické řešení složitých problémů. Skvěle uvolňuje stres během těchto ekonomicky problematických časů!“ tvrdí leták sexshopu o výrobku.

„Čekáme dobrou reakci na tuto výzvu. Obě tyto pomůcky jsou totiž velmi oblíbené. Maverick se prodává za dvacet dolarů a Silver Bullet za patnáct. Je to hodnotná odměna,“ uvedla mluvčí sexshopu Pamela Doanová.