Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka (13) vypila s mladíkem (18) dvě flašky vodky!

Třináctiletá školačka vypila s kamarádem litr vodky - ilustrační foto
Třináctiletá školačka vypila s kamarádem litr vodky - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Ondřej Požár - 
17. července 2012
12:24

Namol opilá ležela v pondělí na lavičce v parku v Brně teprve třináctiletá školačka, která se v chladu a dešti zřejmě chtěla zahřát kořalkou. Tak s dospělým kamarádem (18) vyzunkli rovný litr vodky!

Dívka, jíž v krvi kolovalo 1,5 promile alkoholu, si ustlala na lavičce odpoledne v Božetěchově ulici ve čtvrti Královo Pole. Vedle ní uviděli strážníci sedět o pět let staršího mladíka, který kontroloval její životní funkce.

A protože dorostenka nebyla schopná jakékoliv komunikace a byla podle městských policistů velmi apatická, přivolala hlídka záchranáře.

„Strážníci zjistili, že nezletilá dívka byla v tomto zdravotním stavu údajně zhruba hodinu poté, co s mladíkem vypili dvě půl litrové láhve vodky!“ upřesnila mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková.

Podle ní se po příjezdu záchranky stav školačky zlepšil. Dceru si na místě vyzvedla její matka a otřesný případ opilství školou povinné holky řeší policie.

naidka ( 17. července 2012 16:30 )

nápodobně !

anka ( 17. července 2012 16:00 )

castecne souhlasim, ale fakt je ten, ze pokud decka maji opravdu dobry vztah se svymi rodici, prozivani puberty je pro ne mnohem jednodussi. mezi nami, osobne jsem rada, ze svoji pubertu uz mam za sebou

naidka ( 17. července 2012 15:18 )

v pubertě děcka moc na rodiče nedají, rozhodující je, mezi jakými vrstevníky se pohybují a jakmile se chytnou špatné party, je zle a rodiče kolikrát nic nezmůžou.

venka ( 17. července 2012 15:01 )

Flaška . typicky české slovo

anka ( 17. července 2012 14:39 )

puberta pro deti z rozbitych manzelstvi je mnohem tezsi nez pro decka, ktera vyrustaji v rodinnach s dobrymi vztahy.....moc preji holcine, aby se poucila a alkoholu se uz nedotkla...

Zobrazit celou diskusi