Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Šílenci odpálili na Silvestr mezi lidmi pumu

Video se připravuje ...
Autor: op, šim - 
3. ledna 2012
09:13

Byla to náramná legrace, ale jenom v očích podnapilých mladíků z Brna. Během silvestrovských oslav odpálili mezi lidmi na náměstí Svobody v centru města pyrotechniku 4. bezpečnostní třídy. Jen zázrakem obrovský výbuch, který následoval, nikoho nezranil.

Zapálení a následnou explozi si natočili na mobilní telefon. Záznam jejich hazardérského počínání, které mohlo skončit neštěstím, teď koluje po internetu.

Na zhruba minutovém videu je slyšet, jak se mladíci při nebezpečném kousku sprostě baví a smějí. „To je největší úlovek dnešního dne, ty vole. Čtvrtá třída, kulová puma,“ pokřikuje jeden z mladíků.

Když zapálili knot u výbušné koule, dali se na úprk. Lidi kolem sebe však o ničem nevěděli. Jen zázrakem nebyl nikdo zraněn, protože následný výbuch byl skutečně obrovský.

A mladíci? Jen se tomu zběsile řechtali, jaká je to super zábava. Teď je hledá policie, protože tzv. dělovou pumu o průměru sto milimetrů neměli vůbec dostat do ruky. „Jde o pyrotechniku třetí třídy nebezpečnosti. Pokud je to stovka s kalibrem čtyři, tak ji může koupit jen člověk, který má průkaz odpalovače ohňostrojů,“ upřesnil pro Blesk.cz Daniel Hradil z Pyro Moravia.

montevideo ( 5. ledna 2012 19:33 )

Kantorovi , pardon....

montevideo ( 5. ledna 2012 19:32 )

Mělo to tomu Kantorovy utrhnout kulky. On by ho ten smích přešel.

damnian ( 4. ledna 2012 08:45 )

Mrkněte blbovi fdo tváře, aby si na něj každý v Brně ukázal http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/153513/video-ostra-prestrelka-na-prime -se-ete-tu-vsechny.html

damnian ( 4. ledna 2012 08:44 )

Jakub Kantor. Brňák a hroznej vocas. Bohužel tatínek jen řekl "klukovina" zřejmě už na synka nestačí a dát po tlamě, na to už mu chybí koule. Hlavně, že synkovi koule nechybí na svoboďáku. A další bohužel "vyšetřuje to policie" ))) no zbývá jen věřit, že policie překvapí, a že to nedopadne tak jako vždycky "nijak"

blooroses ( 3. ledna 2012 11:30 )

V Brně by mělo bejt zakázaný p í c h a t bez šprcky. Takovej materiál by se neměl množit. Maj tam šprcku na orlóji, měla by bejt poviná pro všechny č ů r á k y.

Zobrazit celou diskusi