Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Přiotrávené missky bojovaly z posledních sil: Z kapaček rovnou pro korunku

Autor: Jan Horák, Kateřina Kycltová - 
5. listopadu 2011
22:52

Zvládly to! Přiotrávené finalistky soutěže Miss Praha se včera konečně dočkaly finále. Tou nejkrásnější dívkou metropole se nakonec stala dvacetiletá Tereza Chlebovská. Boj to však byl opravdu perný. Pár dní před finále se totiž dívky přiotrávily jídlem a osm z jedenácti finalistek skončilo v nemocnici na kapačkách. Až do finálového večera musely pak držet přísnou dietu. Bledé a propadlé tváře tak včera zachránil jen dokonalý make-up.

Ještě před pár dny by si o zdravotních potížích osmičky finalistek nikdo netroufal vtipkovat, včera však žerty na toto téma padaly o sto šest. „Dívky chodily k lékaři v pořadí podle čísel, která mají v soutěži,“ prozradil například během finálového večera moderátor Mirek Šimůnek s tím, že jestli se dívky opravdu otrávily zkaženým masem z hotelové restaurace, se stále ještě neví. Jak se však ukázalo, nadhled už získaly i samotné finalistky. Dívka číslo 4 Anna Čermáková dokonce složila o otravě básničku, kterou přednesla během volné disciplíny.

Poslední dny před velkým finále byly ale více než krušné. Jídelníček osmi přiotrávených finalistek totiž následkem otravy výrazně zchudl, což se pak na dívkách nevyhnutelně podepsalo. „Motá se mi hlava a jsem stále slabá,“ přiznala včera Nedělnímu Blesku finalistka Anna Avakjanová (21) a dodala: „Zhubla jsem dvě kila. Byla jsem už před tím hodně hubená a teď už vypadám skoro nezdravě. Bojím se, že mi budou velké plavky,“ svěřila se těsně přes finálovým večerem.

Tou nejkrásnější dívkou v Praze je nakonec podle poroty Tereza Chlebovská s číslem pět, titul první vicemiss pak získala finalistka s číslem sedm – Markéta Břízová a druhou vicemiss se stala Andrea Šárová s číslem jedna.

osel.ijacek ( 6. listopadu 2011 23:09 )

Vítězka je hezká, 1.vícemiss byla sice opravená u plastického chirurga, to všichni viděli , no budiž, ale ta třetí, to se porota vybarvila. Ta se neměla dostat ani do finále. Docela hrůza, hlavně protože tam byla řada hezčích holek, snad všechny. Čím porotu 2.vícemiss (taková smrtka )okouzlila to v životě nepochopím.

oringla ( 6. listopadu 2011 17:17 )

No tak té 2. vicemiss jsem se tedy vyděsila! To jí nemohli hodit přes "obličej" nějaký hadr?

szyslak ( 6. listopadu 2011 12:26 )

jo jo, holky se zes.raly az pod bradu

henes ( 6. listopadu 2011 09:59 )

Na hoře huj,dole fuj. To musel bejt mazec ve spoďárách.

zlymikes ( 6. listopadu 2011 06:49 )

Jen naivka si může myslet,že v lepším hotelu je vše OK.A právě čím více parády v restauraci o to horší je to v kuchyni.V našem okresním mětsečku je nový skutečně nóbl hotel,vše načančané,v jídelně čimí 5 antických soch a v kuchyni na mě vybafl potkan velký jako zajíc.No proč také ne, když veškerý opad i z jídla se hází do jednoho velkého kontejneru na dvoře a všechny potraviny - syrové i rozpracované maso,zelenina, vejce a třeba i hotové studené mísy se dávají společně do jednoho chladícího boxu. A o kousek dál na předměstí je slušná čistá trojka,kde má vše svoji lednici podle druhu a myšku jsme tam neviděli po celý rok.A navíc,host částečně vidí kuchaři pod ruce a ten se nemá za co stydět.To je ta nepřímá úměra mezi prostorem pro zákazníky a kuchní.Ono se to mnohde traduje z dávných dob,kdy se jídlo připravovalo někde ve sklepě v černé kuchyni a nosilo se do honosné zámecké jídelny.

Zobrazit celou diskusi