Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Přiotrávené missky: Krásky hlásí další oběť

Autor: Jitka Stefanidesová - 
5. listopadu 2011
05:15

Jen nánosy make-upu a líčidel vykouzlí při sobotním galavečeru soutěže Miss Praha Open zdravou barvu na tvářích deseti finálových krasavic na pražském Žofíně. Notnou dávku glancu jim sebrala středeční večeře v jednom vícehvězdičkovém hotelu na pražském Smíchově. Po jídle je odvezly sanitky do nemocnic a skončily na kapačkách. Jejich stav se před finále nijak nelepší – k sedmi přiotráveným přibyla včera další uchazečka o korunku.

„Je nám pořád zle. Sice to není tak akutní, abychom volaly sanitku, ale nemáme vůbec sílu zkoušet nástupy na dnešní finále. S průjmem a zvracením to jde prostě těžko,“ shodly se dívky, nicméně jedním dechem dodávají, že večer budou muset zvládnout. Jídlo z hotelu si už prý rozhodně nedají, agentura jim dováží stravu odjinud. „Musíme být stejně na dietě, takže jsme o banánech, rýži a suchých bramborách,“ řekla loňská vítězka soutěže Dívka léta Blesku Jana Tůmová, která se nyní pokouší o úspěch v pražské miss.

Celým případem se od čtvrtka zabývá i Hygienická stanice hlavního města Prahy. „Ve čtvrtek a včera jsme odebrali vzorky, které se odebrat daly. S prací ještě hotovi nejsme a čekáme na dílčí výsledky,“ řekla hygienička Jitka Kahudová. Co nevolnost modelek způsobilo, by měli vědět v pondělí.

Tvrzení, že by se dívky přiotrávily v hotelu, vedení odmítá. Stravují se tam prý i zaměstnanci a další hosté. To ale podle modelek není pravda.

„Ptaly jsme se servírky, proč tak často jíme kuřecí maso, přišlo nám to přehnané. Nevěděla. Nikdo jiný než my stejné jídlo nejedl a jinde než v hotelu jsme se nestravovaly,“ dodala Tůmová.

b.r.s.a ( 5. listopadu 2011 11:59 )

To je sice pravda,ale týká se to nás všech,protože ty hnusy musíme jíst taky.

b.r.s.a ( 5. listopadu 2011 11:58 )

Já tomu moc nerozumím,ale když to vezmu blbým selským rozumem,taky mi nejde do hlavy když jsme schopní si maso a nejen kuřata ,vyrobit sami,proč to ti b lbci likvidujou??? Za chvilku z toho budem s ...ejřit všichni. Akorát naši "" chytrý"" ne,protože si dojedou na malinkou soukromou farmičku , samozřejmě tady v Česku . Už to začíná být do nebe volající.

vilaamalka ( 5. listopadu 2011 11:04 )

Kdoví co všechno k tomu jídlu přikusují jen aby byly štíhlé a potom to svádějí na otrávené jídlo.

01380138 ( 5. listopadu 2011 10:22 )

ALESPOŇ JEŠTĚ ZHUBNOU A TO ZADARMO

opportunity ( 5. listopadu 2011 10:19 )

Jedly kuřecí, protože je dietní a navíc samá voda. Mají lepší reklamu, než mohly tušit, a navíc zadrmo.

Zobrazit celou diskusi