Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takto se Slováci pobili kvůli zlevněné šunce

Video se připravuje ...
Autor: lm, Kjos - 
29. října 2011
16:24

VIDEO: Slevy na vybrané zboží jsou odjakživa jedním z nejlepších a nejčastějších obchodních triků, jak se zbavit nepotřebného zboží a vnutit lidem to, co ani nepotřebují. Podívejte se, jak se milovníci konzumu pobili v Kauflandu ve slovenské obci Malacky.

Úsměvnou situaci vyvolalo zlevněné zboží v nákupním řetězci ve slovenských Malackách. Nákupní řetězec se rozhodl v boji s konkurencí nasadit výhodné slevy a to až 50% na vybrané zboží, např. šunka, rostlinný olej, či hruškovice. Marketingoví experti však zcela jistě s vzniklou situací nepočítali.

Reakce lidí na zlevněné kusy blízce připomínala projekt Český sen, kdy se fiktivním supermarketem s úžasnými cenami nechala nachytat spousta lidí. Slovenský dav se také začal srocovat brzo před otevírací dobou, již během nočních hodin! Do otevření se jich mačkalo u vchodu několik stovek.

Když se otevřelo, hysterie propukla. Nadávky létaly proudem. Všude se ozýval křik. Lidé se tlačili a naráželi do sebe vozíky, jen aby byli u regálů jako první. Ochranka nestíhala a zákazníci motivovaní vidinou levnějšího nákupu se tlačili dovnitř hlava nehlava. Zlevněné zboží zmizelo během několika desítek sekund.

anelam ( 1. listopadu 2011 06:46 )

Dočkej času,za chvíli se to bude týkat všech-

kacota ( 1. listopadu 2011 01:56 )

A nebola som veseláá od soboty večéra.. Lebo má mojáá mááť za frajera nechcééé dať ..hej..

znojmacka ( 31. října 2011 13:28 )

kač- budeš to muset zkusit esperantem..

znojmacka ( 31. října 2011 13:22 )

fíííha- a jak jsi to, juro, zjistil?? Tys tam byl mezi nimi a málem tě zadupali, co?

znojmacka ( 31. října 2011 13:10 )

..bejt to u nás, tak se toho Kalousek ihned chopí a udělá z toho propagandu toho, jak běžnej občan, v běžnej den a samozřejmě za běžný ceny ( beze slev) denodenně nakupuje.. ..

Zobrazit celou diskusi