Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V mléčné rýži byly kusy skla

Na tento výrobek si dejte pozor!
Na tento výrobek si dejte pozor!  (Autor: Müller k.s. )
Autor: rvs - 
14. května 2011
18:02

Zákazníci, pozor! V mléčné rýži od německého výrobce Müller se našly kusy skla.

Její požití tak může být životu nebezpečné. „Státní veterinární správa všechny odběratele kontaktovala, informovala a výrobky se začaly stahovat,“ uvedl mluvčí Státní veterinární správy Josef Duben.

Mléčnou rýži Müller podle něj prodávají skoro všechny velké obchodní řetězce – Kaufland, Makro, Billa, Spar, Ahold, Globus, Alimpex a Tesco. Vyskytuje se i na pultech malých prodejen. Sklo bylo ve výrobcích nalezeno v Německu, u nás ho kontroloři zatím nenašli. Mlékárna už do Česka dovezla dvanáct tisíc kelímků tohoto výrobku, které se začaly prodávat.

Nebezpečí se týká mléčné rýže Müller dietní přírodní, skořicové a s třešněmi, s datem spotřeby do 23. května.

abvydavatelstvi ( 15. května 2011 16:54 )

co denne konzumuji za svinstva.Vyrobcum vubec nejde o kvalitu vyrobku ale o kvantitu a zisk. Jidlo je plne chemie ze to ani zvirata nezerou, a lide to musi jist. Kdyz dam nasemu psovi koupeny salam, tak ho ocucha a maze od nej pryc ale kdyz dostane domaci klobasu, tak mi ji sezere pomalu i s rukou. Hodne potravin je vyrobeno s neprimerene vysokou dobou trvanlivosti, a vysokou davkou chemickych ochucovadel a konzervantu. Je to neprirozene a proto je tak vysoky narust rakoviny a jinych onemocneni. Kdyby se vlady radeji misto handrkovani mezi sebou vic staraly o zemedelastvi a skolstvi , urcite by byli vsichni spokojenejsi.

Shelby16 ( 14. května 2011 20:36 )

představa, že to koupí nějaká mamina svému děcku a najednou uslyší řev je děsivá Rozhodně by se to mělo důkladně vyšetřit a viníky přísně potrestat !

Zobrazit celou diskusi