Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílenec z D1 jde k soudu

Fotografie
Primitivní řidič vytlačil auto z dálnice  (Autor: internal)
Autor: pet, koj - 
16. října 2010
14:58

Řidiče Luboše Lacinu (40), který 22. března vytlačil se služebním superbem z dálnice D1 u Prahy pomalejší řidičku (26) mazdy, čeká v listopadu soud. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí až 12 let vězení.

"Soudní líčení je naplánované na 18., 19. a 22. listopadu," řekla mluvčí Středočeského krajského soudu Zuzana Steinerov deníku Právo.

V případě odsouzení může pirát silnic strávit za těžké ublížení na zdraví až 12 let ve vězení. Jednání zatím nařízeno nebylo. Lacina se obhajuje tím, že zavolal pomoc několik vteřin poté, co ze silnice vytlačil vůz. Nešlo tudíž prý o úmysl, nýbrž o nehodu.

Podle řidičky se Lacina choval velmi agresivně. V momentě, kdy začala předjíždět kamion, objevil se za ní Lacina s černým superbem. Kvůli jejímu manévru musel patrně přibrzdit. To ho rozčílilo natolik, že na ni nejprve blikal, troubil a také sprostě gestikuloval. Nakonec na ni najel z boku a sestřelil ji z vozovky!

Vyděšená řidička mazdy strhla volant, vyletěla do vzduchu, několikrát se převrátila a dopadla do pole vedle dálnice! Řidič po několika metrech zastavil a podle svých slov zavolal posádce havarovaného vozu sanitku. První hovor, který na pohotovostní lince dispečeři zaznamenali, to ale zřejmě nebyl.

Video  Primitivní řidič vytlačil auto z dálnice  - TV Prima
Video se připravuje ...

gevi ( 17. října 2010 13:56 )

Nevím, jak to bylo s tím cáráním. To asi nevíme nikdo, ale je jisté, že se Lacina vytočil a jednal sice v afektu, ale s jasným úmyslem "zahubit tu zmiji", kvůli které musel přibrzdit. O tom nemusí být spor, takových emočně labilních lidí je hodně. Přestože tohle ví asi každý, včetně vás, který mu zde děláte advokáta, abyste lidi trochu pozlobil, u soudu - mám obavy - se úmysl bude těžko prokazovat. On od začátku trvá na tom, že to byla jen jeho řidičská nešikovnost. Samozřejmě, že ze sebe raději udělá úplné jelito za volantem, než by šel sedět za pokus o vraždu, který to ve skutečnosti byl.

kakamilek ( 17. října 2010 11:49 )

Ono je to podle psychologů o tom,že ten chlápek "uhánějící" 90tkou po dálnici si nemusí kompenzovat mindrák z toho,že není podprůměrný milenec neschopný navodit partnerce orgasmu svým "minipokladem",což bude tvůj případ sportovče.

lynx ( 17. října 2010 00:28 )

I vy hlupáčku. Nejsem žádný najatý advokát, ale vy vypadáte na advokáta slepoty a blbosti. Mj. právě Gabrielovi je jako jeden z atributů přisuzován právě oheň a Michael je naopak zobrazován s kopím. A mimojiné já prostě nemám rád hovada, která dělají na silnicích naschvály a brnkají druhým na nervy. Např. bezdůvodně pomalou jízdou.

geza ( 16. října 2010 23:53 )

To je blázen,tahle věc je úplně k neuvěření a tento člověk patří do kriminálu nadosmrti a není možné ,aby vlastnil řidičák.Mlátit,mlátit a mládit a to před hubu a do hlavy.

libor123 ( 16. října 2010 22:35 )

Ať je to jakkoli, když předjíždím, tak se musím podívat do zpětného zrcátka jestli se můžu zařadit nebo ne a to je podle mě rozhodující. Tak že vše ostatní je jen výmluva .

Zobrazit celou diskusi