Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Tyčí shodila souseda ze žebříku!

Autor: Pavel Čempěl - 
6. června 2010
06:39

Jiří Tabrea (44) z Radvanic strávil sedm týdnů na nemocenské po pádu z dvoumetrové výšky. Nebyla to ale nehoda. Ze žebříku ho úmyslně shodila sousedka (49), ukrajinská učitelka, tyčí.

Incident zachytila na kameru manželka poškozeného, která kvůli sousedským sporům stříhání přesahujících větví sousedčina stromu dokumentovala.

„Vyzval jsem ji dopisem, aby větve zkrátila. Nereagovala, tak jsem se do toho pustil sám,“ říká Jiří Tabrea. Sotva ale zkrátil první větev, spatřil, jak se k němu blíží sousedka s tyčí. Stihl pouze říct: „Nedělejte to!“, a už se i se žebříkem poroučel k zemi. Z té se zvedal jen s velkými bolestmi. Při pádu si poranil krční páteř. „Když mě po ošetření viděla s krčním límcem, ještě se mi smála,“ kroutí Tabrea hlavou.

Video Sousedka shodila pana Tabreu ze žebříku - Pavel Čempěl, archiv pana Tabrey
Video se připravuje ...


Pan Jiří není jediný, komu ukrajinští manželé, kteří se do Radvanic přistěhovali, ztrpčují život. „Nám schválně zalili betonem kanalizaci. Při každém dešti máme vytopené sklepy,“ stěžuje si další soused Štefan Hagater. Stěžoval si nejednou na úřadech, ale nic nepomohlo.

Posledním incidentem, který mohl skončit tragicky, se už ale zabývá policie. Cizinku obvinila z ublížení na zdraví.

zirafa ( 7. června 2010 16:21 )

zirafa ( 7. června 2010 16:19 )

souhlas! ještě bych jí tou větví přetáhla po palici, krá-vu!

haf1 ( 6. června 2010 16:43 )

- začal s tím trošku dřív, nezdá se vám? A k osobě kameramanky (manželky). Je celkem v klídku, měla mu radši držet dole žebřík, myslím...Kamera se jí ani nezatřepala, když ho chladnokrevně filmovala Bohužel je sice vidět konec tyče, ale kdo strká - to nikoliv. Celé mi to přijde jaksi nafilmované

sivane ( 6. června 2010 14:17 )

Tak jsme si mysleli ,ze uz mame od rusaku klid ,ale je to jeste horsi ,vratili se k nam , rychlosti blesku a behem par let jim tady patri skoro vsechno ,pekne se tady vsude roztahuji sv.bolsevicke , a bude jeste hur ,ve Varech ,jiz cecha skoro neuvidite ,akorad ,tak nejakeho poskoka a vsichni ,bud melou rusky, nebo nemecky a arabu je tam take jak nasra..

anka ( 6. června 2010 14:13 )

strihal vetve na svem pozemku......navic ji pozadal, aby vetve ostrihala........ nechapu mysleni burana, a jeste s titulem ucitelka - jak muze spachat cin ublizeni na zdravi....kvuli takove prktine.....Mela mu podekovat a prinest buchtu.

Zobrazit celou diskusi