Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Potřetí utekli z domova kvůli lásce, tu jim prý rodiče nepřejí

Mladý pár je znovu na útěku - Už potřetí
Mladý pár je znovu na útěku - Už potřetí  (Autor: PČR)
Autor: Vlaďka Hradská - 
9. května 2010
23:50

Už potřetí utekla z domova Simona Horáková (15), pohřešovaný je i její kamarád Martin Pávek (18). Oba odešli v úterý ráno. Policisté míní, že mladí lidé zmizeli kvůli lásce a neshodám v rodině. Během osmi měsíců je totiž hledají už potřetí!

Martin a Simona jsou z jednoho sídliště. Chodit spolu začali před rokem a od té doby je přestal okolní svět zajímat. Poprvé utekli loni v říjnu. Dvojici se zdálo, že jim rodiče brání v jejich velké lásce.

„Vybájili si svůj svět, aniž by mysleli na důsledky,“ popsala tehdy vztah maminka Martina Pávka. K návratu dvojici po pár týdnech přiměla zima a nedostatek peněz. Krátce poté se útěk opakoval. Vztahy doma se zřejmě neurovnaly, protože nyní zmizeli potřetí.

„Simona vypadá na 17 let. Je nezvěstná, mobil má nedostupný,“ uvedla strakonická policejní mluvčí Jaromíra Nováková. Školačka na sobě měla světlé rifle, pískovou bundu z manšestru a bílé boty. Měří 168 cm, má modré oči a světle plavé vlasy na ramena. Martin Pávek odešel v maskáčových kalhotách a kožené, černohnědé bundě. Neviděli jste je?

Zobrazit celou diskusi