Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Válka o letiště: Zlodějští taxikáři si do Ruzyně zavolali ochranku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: puk - 
1. dubna 2010
20:20

Drzí taxikáři opravdu nejspíš nevědí, kde jsou krajní meze! Teď si už na pražské ruzyňské letiště dokonce berou potetované bouchače, kteří je chrání před těmi oficiálními. Každý den to tam podle svědků vypadalo na pořádnou bitku!

Naštěstí zatím zůstalo u nadávek. Zřejmě jen kvůli tomu, že strážníci i policie posílili místní hlídky. V posledních dnech to na ruzyňském letišti vypadá jak na manévrech! „Oficiální taxislužby si s sebou přivezly ochranku, která by měla odrazovat nepoctivé naháněče ke stokorunovým taxikářům,“ řekl Blesku jeden ze svědků, který si nepřál být jmenován.

Stokorunoví drožkaři se ale nedali a přivezli si ochranku taky! „Už jsem se bál, že se schyluje k pořádné bitce. Chudáci turisti nevědí, co to má znamenat, u příletů stojí nabouchaní potetovaní obři s pitbulem. Nám to navíc ztěžuje práci, všude se někdo motá a nefungují výtahy,“ popsal jeden z pracovníků letištní úklidové služby.

Situaci monitorovali strážníci, pak přibyla i cizinecká policie. „Poslali jsme na místo asi dvacet kolegů, kteří situaci sledovali, ale zasahovat jsme nemuseli,“ řekla Blesku mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová.

533249:gallery:true:true

medikmj ( 20. srpna 2010 00:30 )

Je na každém jakou službu na odvoz zvolí. Vozím cizince i Čechy z letiště každý den. Nejezdím pro zlodějě žluťáky. Jen zamrzí jak ruka ruku myje a letiště rozhlašuje upozornění na využívání služeb smluvních přepravců, že ti ostatní je okradou. Jezdíme za pevné ceny ať je zácpa nebo ne. Takže nehrozí nějaké čekání v kolonách. To mě jako řidiče stejně nebaví stát někde jako pytel a čichat smrady.

olkl ( 2. dubna 2010 12:25 )

Já je také ignoruji, ale to nic nemění na tom, že otravují všechny cizince, co k nám přiletí...První setkání s ČR jsou pro ně prudící zloději...Jedna velká OSTUDA. Té neschopnosti států (resp. všech příslušných úředníků) napomáhá i zlodějské parkovné na letišti v Praze. 2000,- za týden to je palba nevídaná i v západní Evropě... jsou místa, kde ani parkovné není...Koneckonců - ceny v restauracích na letišti již nezaskočí jen našince, ale i turisty...

olkl ( 2. dubna 2010 12:16 )

Ano souhlas... . Ve Frankfurtu to Funguje, ale nejen tam...stejné to je například i v Torontu...tam by si žádný taxikář nic podobného nedovolil...a to tam jezdí různí indové apod. Chyba prostě není v taxikářích (kreténi a zloději můžou být všude na světě), ale v systému - či spíše v žádném systému, který tuto ostudu národa umožňuje!! V tomto absurdistánu je možné vše...!

dedulka ( 2. dubna 2010 11:32 )

Temer 30 let mam hodne co do cineni s taxikari v Nemecku, konkretne va Frankfurtu, u letiste (60 mil.pasazeru rocne), u hl. nadrazi (25 mil.pasazeru rocne), to je nejaky frmol, ale vidim a slysim jenom slusnost(7 z 10 ridicu jsou tady cizinci) a ochotu. Cim to asi je, soudruzi politici?! Kdyz tady nekdo zkusi podvadet, je v mziku bez licence a kdyz by to zkusil bez, tak skonci rychle u soudu. Kde je ten problem u vas,krajani? Pripravte si klice a defenestrujte. Drzim palce krajan z Frankfurtu

sakra ( 2. dubna 2010 10:51 )

Taxikáři, vietnamci, ci.gáni, rusáci, tady si skutečně dělá kdo chce co chce a stát? Ten si skutečně neumí poradit s ničím.

Zobrazit celou diskusi