Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kulínský na vycházce: Šel na nahotiny!

Bohumil Kulínský vyrazil na svou první vycházku po 11 měsících vězení. Zamířil na výstavu fotografií Herberta Tobiase. Součásti výstavy jsou i velice erotické snímky
Bohumil Kulínský vyrazil na svou první vycházku po 11 měsících vězení. Zamířil na výstavu fotografií Herberta Tobiase. Součásti výstavy jsou i velice erotické snímky  (Autor: Michal Šula)
Autor: Saša Šeflová, Veronika Pukačová - 
8. března 2010
00:04

Sbormistr Bohumil Kulínský (50), odsouzený na pět a půl roku za pohlavní zneužívání mladých dívek, dostal po 11 měsících za mřížemi první vycházku. A jeho první svobodné kroky vedly příznačně právě za nahými ženami.

Fotograf Blesku ho přistihl ve chvíli, kdy vycházel z pražské Galerie Rudolfinum, kde se koná výstava aktů.

Samotného ho ale na výstavu, kde nechyběly erotické módní fotografie, ještě nepustili, vyrazil se skupinou vězňů. „Je to jeho první vycházka po jedenácti měsících. Moc se na ni těšil,“ řekla Blesku Kulínského bývalá přítelkyně, dokumentaristka Olga Špátová. Ta je s expřítelem v pravidelném kontaktu, přestože už má nového partnera.

„S Bohumilem jsme pořád přátelé. Stojím za ním a snažím se ho maximálně podporovat,“ dodala s tím, že osobně se s ním na jeho nedělní vycházce setkat nemohla. „To neměl povolené,“ upřesnila.

Někdejší sbormistr Bambini di Praga Bohumil Kulínský (50) vyfasoval 5,5 roku basy za to, že na zájezdech a soustředěních sboru osahával celkem 19 svých mladých svěřenkyň na intimních partiích, přičemž se šesti z nich také souložil. Původně mu královéhradecký soud uložil podmínku, tu však pražský vrchní soud smetl ze stolu. Do vězení Kulínský nastoupil loni začátkem dubna.

lipno ( 18. června 2011 13:31 )

Nekladeě na redaktory vysoké nároky?

lipno ( 18. června 2011 13:29 )

Pokud hledáte dokonalou společnost, kde lidé mají střechu nad hlavou, mají co jíst, dostanou ošacení i lékařskou péči, takovou společnost v Americe už máme - ve vězení. Robert Williams, prezident Mezinárodní astronomické unie

venka ( 18. června 2011 11:27 )

se zavřít a pak uvidíte, kde je pravda.Hodnotná strava? Kultura?

anasyi ( 8. března 2010 23:41 )

zirafo,prej uz ji mam prazdnou

jakotunejsem ( 8. března 2010 18:10 )

Dovoluji si redaktory upozornit na fakt, že na aktech význačného fotografa Herberta Tobiase jsou výlučně nazí muži. Možná kdyby místo šmejdění kdo kam jde bylo dobré si zjistit za čím doopravdy jde.

Zobrazit celou diskusi