Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrozba stávky trvá: Senát novelu zamítl

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Martin Přibyl)
Autor: ČTK, oj - 
5. března 2010
12:22

Senát dnes podle očekávání hlasy pravicových zákonodárců zamítl novelu, která má pod nátlakem odborů snížit zdanění zaměstnaneckých výhod na loňskou úroveň. Novela se vrací do sněmovny, která může senátní veto přehlasovat.

Levicovým poslancům v tom přislíbili pomoc lidovci. Odbory kvůli od letoška vyššímu zdanění benefitů hrozily stávkou v dopravě.

PŘIPRAVUJEME PODROBNOSTI

ermino ( 5. března 2010 20:07 )

a proti tomu aby se škudlilo na obyčejných lidech a podobná sebranka nahoře jako je senát nesmyslně prohýřila co se ještě dá. Škoda , že jsme v Čechách a tady se nevyplatí bojovat za druhé, místo vděku se bojovníci dočkají nenávisti a podrazů .

paber ( 5. března 2010 17:16 )

Ne jenom zdanění volných jízdenek na dráze, ale určitě bych je navíc vzal minimálně celé rodině kromě zaměstnance českých drah, kterému bych jízdenku nechal pouze na dojíždění do/z práce.Pokud jsou dotováni státem, znamená to tedy i mnou a s tím rozhodně nesouhlasím,

palko1961 ( 5. března 2010 15:28 )

Sobotko, Stetinaci. Vy budete tak dlouho na..rat lidi az vas jednou policajti najdou nekde ve skarpe.

waserman ( 5. března 2010 14:29 )

Někde to tu někdo počítal, kolik na těch benefitech je, cca 4,5 miliardy. Nemyslíte, že když si všichni utahují opasky, kromě vlády, že i oni by si ho mohli utáhnout? Ty peníze by se hodily na jiné věci jak na jejich benefity. Mě jsou jejich benefity úplně ukradené, jak zde není na potřebnější věci.

waserman ( 5. března 2010 14:17 )

Klacek by byl lepší a rychlejší, jak referendum

Zobrazit celou diskusi