Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mejdan české smetánky v Tatrách: Zamával i Kočka!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Tomáš Belica, Eva Hofrichterová - 
8. února 2010
05:00

Víkend plný zábavy a rozmarů má československá smetánka za sebou. Turnaj mocné investiční skupiny J&T v koňském zimním pólu na ploše zamrzlého Štrbského plesa přilákal pestré složení prominentů.

Lobbista Marek Dalík si dal kávu s podnikatelem Romanem Janouškem, Jan Kočka řádil na snowboardu s Paroubkovým tajemníkem Martinem Vlastou… V neděli už ale všichni opustili luxusní hotel Kempinski, kde noc stojí až 72 tisíc korun, nasedli do tryskáčů a odletěli domů. A Blesk byl u toho!

Články o mejdanu na Štrbském plesu vyvolali v ČSSD pořádný poprask. „Ohrazujeme se proti tomu, že Blesk použil ve vztahu k Janu Kočkovi termín Paroubkův kámoš,“ rozzlobil se v tiskové zprávě vedoucí marketingu ČSSD Petr Dimun.

Proč tedy celý víkend s Kočkou strávil Martin Vlasta, Paroubkův osobní tajemník? Paroubkovy poradce v Lidovém domě pobouřila hlavně věta ze sobotního Blesku: „Mezi prvními dosedl král kolotočů a Paroubkův kámoš, Jan Kočka.“ Podle Dimuna si Jiří Paroubek dokáže představit mnohem vkusnější způsob zábavy, než je tato akce, a jeho vazby na rodinu Kočků jsou zveličovány.

Pokud ale Paroubek nemá s Janem Kočkou přátelský vztah, proč potom Kočka v Popradu z tryskáče vystupoval ruku v ruce s Martinem Vlastou, Paroubkovým osobním tajemníkem? Právě Vlasta údajně Paroubkovi vymyslel kamarádskou přezdívku Džordžíno.

Vlasta byl také jedním z účastníků křtu Paroubkovy knihy v říjnu 2008, kde Bohumír Ďuričko zastřelil bratra Jana Kočky, Václava Kočku mladšího. Vlasta se pak zúčastnil soudu, kde vypovídal ve prospěch rodiny Kočků.

489698:nahled:true:true

Milionáři se slétli do Tater: První přiletěl Kočka! Více čtěte zde>>

 

Foto: 
Milionáři v Tatrách se věnují zábavě a financím. Více čtěte zde>>

chichicha ( 8. února 2010 23:00 )

von je parchant eště živej,ale Ďuričko prej už vypracoval konečný řešení.

vekslman ( 8. února 2010 21:27 )

Milý fukare77,ten mejdan nebyl jenom v tatrách,ale i opeře.Ten smetánkovskej ples. Tam bylo taky plno dobráků.Tam byl poctivej milionář-ka:angelika a troška.

oppen ( 8. února 2010 20:51 )

Nikdo to nesmí říci nahlas, ale za Kočkovi se komedianti stydí

vekslman ( 8. února 2010 18:17 )

Ha,ha,ha.To je sranda řekl J.Kočka a skočil ti holou p.r.d.e.l.í do ksichtu

matyldamatylda ( 8. února 2010 17:01 )

Že ji měl vystrčit na tebe

Zobrazit celou diskusi