Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubek kritizoval Kočku: Sjezd v Tatrách? To je papalášství!

Autor: hof - 
9. února 2010
08:13

Projev neuvěřitelného nevkusu a papalášství byl podle Jiřího Paroubka víkendový mejdan československé smetánky na Štrbském plesu. Kritika z úst šéfa ČSSD dopadla i na podnikatele Jana Kočku!

Paroubek v kritice nikoho nešetřil, dokonce se otřel i o kabát svého známého Jana Kočky. „Týká se to všech aktérů, kteří se akce zúčastnili,“ opřel se šéf ČSSD do hostů.

Jako projev papalášství zřejmě Paroubkovi přijde například ubytování prominentů. Ti víkend strávili v hotelu Kempinski, kde noc vyjde až na 72 tisíc korun.

Jenže… Na samotného Paroubka loni v červnu prasklo, že se svými spolupracovníky chodí do hotelu Kempinski v Praze na schůzky! V hotelu, kde nejlevnější polévka stojí 200 korun, tehdy Paroubek obsadil celé prezidentské apartmá, které na noc vyjde na 130 tisíc korun.

Se spolustraníky tu řešil například proslulé vajíčkové útoky. Paroubek se nyní zuřivě distancuje nejen od papalášství, ale i od svých vazeb na rodinu Kočků. Vadí mu, že ho s jeho osobou média spojují.

A jak se Jan Kočka dostal na víkendový turnaj investiční skupiny J&T? Ta ho totiž podle informací Blesku nepozvala. „Přiletěl jsem na pozvání Zdeňka Macháčka z Mexx reality,“ řekl v pondělí Kočka Blesku.

 

Foto: 

Papaláši v Tatrách: Nestydatost v období krize! Čtěte ZDE>>

 

anasyi ( 9. února 2010 21:35 )

no a Kocka zase pujde k retezaku

anasyi ( 9. února 2010 21:33 )

no jo,to bude mit nase Frantiska prace,zacnou se ti papalasi predhanet v tech bomberskej kozichach.Uz vidim Parouba v kozichu az na paty a na hlave beranici z lisky a ta jeho krasomila omotana v medvedim kozichu.Neblizi se nahoou volby?

anasyi ( 9. února 2010 21:30 )

a nebyl Paroub nasranej,ze ho nepozvali?

anasyi ( 9. února 2010 21:29 )

snad o bomberskej kozich ne? Ty wogo,oni se uz zacinaji jebat mezi sebou

karlos ( 9. února 2010 16:04 )

Taková papalášská svoloč tu nebyla nikdy,ani za první republiky,ani komunistů,Toto udělat nějaký pantáta za komoušů,tak sedí na Mírově a navíc toto nejde napsat na džusy.

Zobrazit celou diskusi