Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Česká televize ruší pořady: 30 končí, 30 vzniká

Seriál Vyprávěj
Seriál Vyprávěj  (Autor: ČTK)
Autor: höh - 
17. prosince 2009
05:00

Česká televize zruší k novému roku tři desítky pořadů. Nejde však ani tak o úspory, protože v mnoha případech vznikne pořad obdobný. Diváci přijdou ale třeba o Noc s Andělem, Pětku v Pomeranči, Mezi námi zvířaty a Experiment.

Týdeník Noc s Andělem nahradí dva nové hudební čtrnáctideníky Hotel Insomnia a Pozdní sběr. Oblíbený cyklus Po stopách hvězd již v průběhu letošního roku vystřídal seriál Neobyčejné životy. V lednu se můžeme těšit na Jana Skopečka, Zitu Kabátovou a Ninu Divíškovou. Pořad Mezi námi zvířaty nahradí novinka Devatero řemesel. „V ČR chybí řemeslníci. Chceme mladým divákům zábavnou formou prostřednictvím známých herců dokázat, že řemeslo má zlaté dno,“ potvrdil informace Blesku tiskový mluvčí Ladislav Šticha.

Na sobotní podvečer je v novém roce v čase před večerníčkem připravený úsměvný seriál Dějiny udatného českého národa, který nelíčí národ nijak heroicky.

Nové taháky 2010
- Rodinný seriál režiséra Karla Janáka Ať žijí rytíři. Vznikl podle stejnojmenného filmu a má sedm dílů. Hraje například David Prachař, Tereza Voříšková, Milena Dvorská, Matěj Hádek a Martin Písařík.

- V ostravském dokumentu Kde bydlely princezny se diváci dozví v rámci populární vlastivědy vše o zámcích, kde se točily známé pohádky.

- Ojedinělý cyklus reality show s návodem, jak najít po padesátce zaměstnání, s názvem Nevzdávej to! má pomoci v přímém přenosu lidem bez práce.

matyldamatylda ( 17. prosince 2009 15:45 )

ať neruší Všechnopárty pana Šípa a Uvolnětě se,prosím pana Krause. To bych odhlásila televizi

Zobrazit celou diskusi