Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Maličký Thor se vrací z Brna do Dánska

Maličkého Thora odvezla z Dětské nemocnice v Brně za přísného policejního dohledu dodávka dánského konzula.
Maličkého Thora odvezla z Dětské nemocnice v Brně za přísného policejního dohledu dodávka dánského konzula.  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: op - 
18. července 2009
17:45

Nesmyslné policejní manévry v dešti kvůli malému Dánovi! Nastrčený taxík a dánský konzul v dodávce. A nakonec únik zadním vjezdem, aby policií pozvaní reportéři neměli šanci cokoliv natočit!

Speciální policejní jednotka v sobotu odpoledne dohlížela na odvoz dánského chlapečka Thora z Dětské nemocnice v Brně.

Tam dvoutýdenní, 3,5 kg vážící zdravé miminko skončilo poté, co jeho na drogách závislé rodiče ve středu zatkli brněnští pátrači. Dvojice narkomanů vlastní dítě unesla 3.července z porodnice v Esbjergu.

„Rodiče dítěte jsou v předběžné vazbě a do 10 dnů budou vráceni zpět do Dánska. Jsou podezřelí z únosu,“ upřesnila policistka Soňa Svobodová.

lukrecia ( 19. července 2009 01:42 )

To co se dneska deje s detmi po cele Evrope,to uz se neda ani komentovat.Vlastni rodice se stavaji unosci o vsem rozhoduje stat,porusuji se lidska prava,pravo ditete na biologickou matku,otce s pestounovani se stal dobry financni byznys,decaky jsou plne, je to vsechno hnus a naprosta ignorace rodiny!Proste neverim, ze rodice Thora jsou tak spatni,jak je vykreslila v zajmu jejich dopadeni Danska strana, tady se rozhodlo jeste o nenarozenem diteti, ze nez eventuelne k vlastnim pribuznym, se dite sveri do cizich rukou.To vsichni pokrevni pribuzni tohoto paru,jsou zavysli na navykovych latkach? A proc je na vse najednou embargo? Proc se tak Danska strana obava zverejneni cele pravdy? Proc mel byt maly Thor,odvezen do Danska v takove tajnosti?Myslim si, ze Danske kralovstvi, se vcerejsim dnem zaradilo k zemim, ktere porusuji prava ditete,pravarodiny a celkove lidska prava.A k temto zemim se radi Nemecko,Belgie,Nizozemi,Rakousko a cast nemecky hovoriciho Svycarska,ale o tom se vi vice v Bruselu primo, skoda, ze zadne s nasich medii,doposud neprojevilo zajem neco o teto problematice objektivne napsat.

Zobrazit celou diskusi