Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ušetřete s Bleskem stokoruny v Intersparu!

Bylo by vyloženě škoda koupit si v Intersparu jen pár jablíček! Blesk nabízí slevu 31 % na vámi vybrané zboží!
Bylo by vyloženě škoda koupit si v Intersparu jen pár jablíček! Blesk nabízí slevu 31 % na vámi vybrané zboží!  (Autor: foto abl)
Autor: Blesk - 
18. června 2009
06:17

Čtvrteční deník Blesk vám ušetří až patnáct stovek! Šance, která se jen tak nebude opakovat! Kupte si ve čtvrtek Blesk – a nebo hned raději dva? Najdete tam kupon na velkou slevu v prodejnách Interspar. Ušetříte 31% na jakémkoli zboží!

Tuhle úžasnou slevu dostanete od pátku do pondělí ve všech prodejnách Intersparu – jejich seznam najdete na www.interspar. cz. Kupon na slevu vystřihněte z Blesku a předložte pokladní.

Sami si určíte, na jaký výrobek budete slevu chtít! Nedá se použít pouze na tabákové výrobky, telefonní karty, jízdenky, poštovní známky, vratné obaly a služby (Sazka), ceniny (nákupní poukázky Spar), Restaurace Tutto Bene, Bistro, Cafe Cappucino To Go, Spar To Go a Tchibo.

Nemůžete ho také uplatnit na zboží, které má Interspar v akční nabídce v letáku, nebo zboží již jednou zlevněné. Naopak ho můžete chytře využít i na víc kusů zboží, například v kartonu, pokud má ale uvedenu společnou cenu za toto balení.


Na čem můžete ušetřit:

Na čem můžete ušetřit! Na čem můžete ušetřit! | vyr

iwana ( 18. června 2009 09:46 )

Pěkné, pěkné, prý čtvrteční blesk vám ušetří.... houby, je to jen lákadlo na ten páteční, tak si ten čtvrteční proboha nekupujte! kvůli slevě v Intersparu

Zobrazit celou diskusi