Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kočka EXKLUZIVNĚ: Řeknu, jak je to s ruskou mafií!

Autor: jos, Ivan Hladík - 
15. dubna 2009
17:20

AKTUALIZOVÁNO, VIDEO: Reportéři deníku Blesk a serveru Blesk.cz přijali pozvání od Jana Kočky (bratra zavražděného čtyřicetiletého Václava Kočky ml.) a prožili s ním jeden den – konkrétně středu. Jak žije tento světský? A co říká na působení ruské mafie v ČR?

Ráno vzal Jan Kočka reportéry Blesk.cz na řepský hřbitov, kde leží jeho zastřelený bratr Václav.

316020:gallery:true:true

Pak reportérům Blesk.cz prozradil, že se nikdy nestyděl za svůj původ a vyprávěl i o tom, jaká byla výchova jeho rodičů a co pro něj znamená rodina. Také se svěřil o problémech s alkoholem. Pil prý moc a nakonec se šel léčit. Nyní je z něj abstinent, který si rád zapálí cigaretu...

Po obědě, který Kočkovi připravila jeho přítelkyně povyprávěl i o tom, jak a kdy se dozvěděl o smrti svého bratra. "Zavolal mi syn, že Vašek je postřelen. Jel jsem hned na místo a chtěl si to vyřídit s tím, kdo to udělal! Nikdo nám nic nechtěl říct. Najednou sanitka zhasla světla a přijel pohřebák. Pak pohřební auto odjelo, ale pak přijelo znovu a naložili Vaška, to už jsem věděl, že je zle," řekl Jak Kočka reportérům Blesk.cz a dodal, že když mu bratr zemřel, byl úplně zlomen...

Jan Kočka se také vyjádřil ke kontaktům s ruskou mafií, ze kterých je velká rodina často podezírána.

Andreje Korpljakova (kolegu v podnikání), kterého BIS označila za člena významné ruské mafie prý Jan Kočka potkal náhodně.

Co si o něm myslí lidé z BIS, to prý netušil. Změnil na něj názor? To a další zajímavé věci se dočtete ve čtvrtek na www.blesk.cz!

Sledujte Blesk.cz, již ve čtvrtek přineseme kompletní reportáž o dnu s „mafiánem“ Kočkou!

 

kukuku ( 16. dubna 2009 13:29 )

Nepochopil jsi to, že jsem Ti naznačil, aby ses nevydával za vyšší kastu. Typickým znakem voliče ODS je primitivní černobílé ideologické myšlení jako bylo dříve rudé černobílé myšlení. Tento znak splňuješ.

lucrecia ( 15. dubna 2009 20:03 )

Rekla bych,ze s tou jednoduchosti a naivitou volicu CSSD, nebo ODS, to vyjde naprosto nastejno,nevidim zadny markantni rozdil.V kazdem pripade,jsou to tak zkuseni az vypeceni politici,ze jsou schopni s petiletou zmenou ve volebnim obdobi se u koryt vystridat.Konecne kazdy narod si zaslouzi,jenom to co si sam zvoli.U pana Kocky si cenim,ze oproti domacim se nestydi za to,ze je Cech a svetsky,aspon ma oproti nasim lidem svoji hrdost.

vytrznice ( 15. dubna 2009 18:28 )

olach dejte nám už s tím pokoj. Nevíte kam se dá poslat něco na přilepšenou Ďuričkovi????

kukuku ( 15. dubna 2009 18:23 )

Podobně jako jednodušší volič ODS věří, že předseda Topolánek dostal jako součást vypořádání při odchodu ze své předlužené firmy křišťálově čistou směnku, za kterou mu pak firmy trhaly ruce a za ni vyplacené miliony se této firmě určitě nevrátily mnohonásobně nazpět ze státních peněz.

Zobrazit celou diskusi