Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další naštvaný pacient kvůli Ordinaci: Ochranka pochybila!

Autor: Jan Doležal - 
18. března 2009
08:01

To, co se dělo v pátek 13. března v kolínské nemocnici při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, nemá obdoby. Čekat na vyšetření museli před budovou interny další desítky pacientů.

Nejenom, že těhotná Růžena Mirušová porodila v autě před branou špitálu a dovnitř k lékařské pomoci se nedostala včas ani žena se záchvatem. Více o incidentu, kdy vrátný a ochranka drželi na bráně pacienty ve chvíli, kdy se v areálu natáčel seriál Ordinace v růžové zahradě 2 čtěte ZDE.

Obrovské problémy však prý měli i pacienti přímo v areálu nemocnice!

Desítky nemocných lidí čekaly podle svědků před budovou interny, až je pustí dovnitř na vyšetření.

Zaměstnancům špitálu prý Petr Bojanovský vinu nedává. #39;Ochranka ale totálně selhala. Místo toho, aby zajistila hladký průběh natáčení i provozu nemocnice, způsobila peklo,#39; řekl. Zaměstnancům špitálu prý Petr Bojanovský vinu nedává. #39;Ochranka ale totálně selhala. Místo toho, aby zajistila hladký průběh natáčení i provozu nemocnice, způsobila peklo,#39; řekl. | Blesk - Jan Doležal

Petr Bojanovský (51) už přes měsíc marodí. Kašle a špatně se mu dýchá. Obvodní lékař ho proto poslal do kolínské nemocnice na odborné vyšetření. „Kdybych věděl, co mě tam v ten den čeká, radši bych se sebral a jel jinam,“ lamentoval muž. Když ho v ambulanci ORL doktorka vyšetřila, poslala pacienta ještě na rentgen. Ten je ale v budově interny, před kterou se filmovalo. „Vchod na internu hlídala ochranka a kolem stálo asi třicet naštvaných nemocných, kteří se marně dožadovali, aby je pustili dovnitř. Stáli jsme tam skoro hodinu,“ řekl Blesku rozčílený muž.

Nemocnice přesto i včera jakoukoli chybu odmítla. „Naše stanovisko se nemění, jakékoli pochybení odmítáme a ochranku vyměnit nemíníme,“ řekla mluvčí nemocnice Gabriela Uriková.

Zobrazit celou diskusi