Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemřela po plastice prsou na pražské klinice!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Tereza Hořínková - 
25. února 2009
09:49

Dvě děti, celý život před sebou a stále jí něco chybělo ke štěstí. Toužila po hezčím poprsí. Plastická operace se jí však stala osudnou! Žena (31) minulý týden zemřela po zákroku na plastické chirurgii v pražské klinice Esthé.

Tu vede doktor Jan Měšťák. Na případ upozornila televize Nova.

Jedenáctileté působení prestižní kliniky v České republice se doposud přineslo 34 tisíc bezproblémových operací. Kde se tedy stala chyba? „Je to relativně jednoduchý zákrok, byl operován mladý člověk navíc vynikajícím plastickým chirurgem. Vůbec si to nedovedeme představit, co se stalo,“ popisuje případ vedoucí kliniky Jan Měšťák. Jednou z možných příčin komplikací mohla být podle odborníků plicní embolie, která hrozí při každé operaci. Při ní se uvolní kus krevní sraženiny a ucpe plicní cévy.


Celý případ je ale teprve na začátku šetření. „V současné době vše prošetřujeme pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan s tím, že zítra se má k případu vyjádřit také hlavní operatér.

O případu, kdy žena v Maďarsku zemřela na následky liposukce, čtěte zde.

Které české celebrity plastiku prsou prodělaly? Čtěte zde.

petranemeth ( 16. března 2009 13:47 )

Ne vse je bez rizika.Ja podstoupila take tenhle zakrok a z moznymi riziky jsem byla seznamena.Vsechno zle je k necemu dobre.Treba pro budouci adeptky.Chceme vypadat dokonale ale ne vzdy to muze byt bez nasledku.Je to ciste rozhodnuti kazde z nas.Nic neni stoprocentni.Casem si uvedomime ze zevnejsek prece neni az tak dulezity.Dokonalost je uplne v necem jinem.

mrum ( 25. února 2009 19:24 )

Jen ať o tom píšou, když na to pořád dělají reklamu a že o nic nejde, móda atp.

miracle ( 25. února 2009 18:34 )

Je mi hlavně líto dětí, manžela a celé její rodiny, jí samotné je už asi dobře.

Zobrazit celou diskusi