Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polisté projeli kruhákem rovně: Rovnou do betonu!

Autor: oce - 
4. října 2010
09:10

Najíždí se na kruhový objezd zleva, nebo zprava? Těžko říct, co jiného řešili policisté při nájezdu na kruhovou křižovatku v Děčíně. Nebo hledali místo na parkování v jinak mnohdy automobily ucpaném centru města.

Takhle zaparkovat jde ovšem pouze jednorázově, dost se prodraží a může být i velmi nebezpečné. Policistům se totiž služební vůz podařilo umístit na ostrůvek uprostřed kruhového objezdu na Labském nábřeží. Dost lidí se jim tak podařilo nejen inspirovat, ale i pobavit.

„Začali kolem auta pobíhat a bylo na nich vidět, že mají nervy pryč. Hlavně po tom, co si je lidi začali fotit,“ popsal počínání posádky jeden z očitých svědků Michal Vinš.

Jak se počínání policistů líbí jejich nadřízeným, se Blesku bohužel zjistit nepodařilo. „Vše se obešlo bez zranění, příčina nehody je předmětem vyšetřování,“ okomentovala dění stručně policejní mluvčí Petra Trypesová.

ylatouf ( 4. října 2010 14:27 )

je fakt nejzábavnější zpravodajský portál.Tato zpráva je toho dokladem.Třeba byli ve stejné autoškole jako Paroubková.

quasimodo ( 4. října 2010 12:03 )

uz jsem to pochopil, ty jsi decko a dane neplatis. njn.

limak007 ( 4. října 2010 11:52 )

Tak to tedy budeš muset zalepit ty.

quasimodo ( 4. října 2010 11:33 )

ani z toho se to nezatahne cely a koukam, ze tobe ta pojistka nepomuze.

limak007 ( 4. října 2010 11:30 )

To máš teda blbý, že za ně budeš něco platit. Já za ně nic platit nebudu. Krom toho že služební auta musí být pojištěná, platí si každý policista-řidič ještě svou soukromou pojistku tzv. na blbost. Možná by sis ji měl zřídit taky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa