Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dcera Habery promluvila o rozvodu: Bylo to kvůli synovi (3)

Autor: kla - 
15. října 2012
14:28

Když si dcera Paľa Habery (50) Zuzana (26) v roce 2008 brala Lukáše Kuzmiaka (27), určitě netušila, že se už čtyři roky na to bude rozvádět. Důvodem k rozvodu byl podle Zuzany jejich společný syn Matthias (3).

Zuzana Haberová, která se ke svému rozvodu dosud příliš nevyjadřovala, poskytla rozhovor pro slovenský Rytmus života. V něm uvedla například to, že její manželství trpělo již dva roky těžkou krizí a důvodem k ní, bylo narození syna.

"Když se nám narodil syn, tak jsem se zaměřila pouze na něj a manžela jsem víceméně zanedbávala. Tohle je v mladých rodinách běžné. Když se ženě narodí dítě, stane se prioritou a vztah s mužem ustupuje do pozadí." popsala v rozhovoru Zuzana.

Zvykem bývá, že když vtah zasáhne krize, partneři se ji většinou snaží vyřešit. Ne však v případě Zuzany a Lukáše. "Časem jsme zjistili, že už ani jednomu se náš vztah nechce dávat dohromady. Ne že by jsme už neměli motivaci, tou byl náš syn, ale už to nešlo. Došlo nám, že bychom už nedokázali být šťastní, a syn by to pociťoval nejvíce. Tak jsme si řekli, že ať má Matthias raději rodiče, kteří jsou dobří kamarádi a vycházejí spolu."

Důvodem k rozvodu může být ale také fakt, že i přes to, že je Haberová stále vdaná, byla vyfocena na dovolené v Itálii s přáteli a jiným mužem, jak uvádí server Topky.sk.

 

 

 

 

 


kristinkavanickova ( 15. října 2012 19:29 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

vrtajzub ( 15. října 2012 19:20 )

to je zvláštne tvain, išli sme s kobim len tak náhodou okolo a pozri, stretli sme ťa

vrtajzub ( 15. října 2012 19:17 )

chudáčik tvain - tak si išiel zadiskutovať do kútika na nezáživný článok, no ja to chápem. tvain ja nebudem na teba zlá, pokial budeš fajn chlapec, nemám s tebou problém. ahojky

vrtajzub ( 15. října 2012 19:08 )

ahoj kobi - tak to sa teda podarilo, náš milý tvain začína byť sympaťák. Tak mu držme palečky , dúfajme že mu to vydrží pekný večer Ti prajem

vrtajzub ( 15. října 2012 18:29 )

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa