Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zpěvák z Tokio Hotel: Anorexie či drogy?

Zpěvák z Tokio Hotel vypadá všechno, jen ne zdravě!
Zpěvák z Tokio Hotel vypadá všechno, jen ne zdravě!  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Nový Čas, INT, brum - 
18. prosince 2009
11:20

Vyhladoví se k smrti? Fanynky německé skupiny Tokio Hotel si dělají starosti o zdraví jejího lídra Billa Kaulitze (20). Vypadá totiž jako chodící kostra!

Svérázný zpěvák je vyhublý na kost, přestože se snaží všechny přesvědčit, že jí za dva. Teenagerský idol vzkazuje vylekaným obdivovatelkám: „Kvůli mým stravovacím návykům si nedělejte starosti! Vždycky jsem byl hubený jako tříska!“ Bill prý má rychlý metabolismus a nepřibírá, přestože se láduje fastfoodem, těstovinami a rýžovou kaší.

„Lidé trpící anorexií popírají, že mají problémy se stravováním,“ říká o zpěvákovi dietolog Thomas Kurscheid. Bill podle něj vykazuje všechny znaky. Na nejnovějším snímku se mu pod tlustým svetrem rýsují kostnatá ramena, kdybyste ho chytili za paži, ruka se vám celá sevře, hubenější nohy snad neměl ani Michael Jackson.

Dalším důvodem, který se může skrývat za Billovým nezdravým vzhledem, mohou být drogy, které ke světu rockových hvězd patří a k jejichž užívání se Bill před časem přiznal magazínu Bravo. Sice tvrdí, že už je čistý, ale při pohledu na něj si člověk nemůže být jistý ničím.

Podle názoru psychologa je Bill pod obrovským stresem, který řeší hladověním. „Jeho život určují manažeři. Není divu, že chce mít moc alespoň nad vlastní váhou,“ dodává odborník.

Zpěvák z Tokio Hotel vypadá všechno, jen ne zdravě! Zpěvák z Tokio Hotel vypadá všechno, jen ne zdravě! | profimedia.cz

marketa_aisha ( 31. března 2010 13:59 )

Hnusnej i tak

markeeettt ( 19. prosince 2009 13:41 )

TO VŮBEC NENÍ PRAVDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

billicious ( 18. prosince 2009 13:32 )

naopak jí víc než dost...asi jste nikdy neslyšeli o tom,že někteří lidé mají rychlé spalování (třeba jako já) a ještě ke všemu má hodně stresu a stresem jak je známo se taky hubne a jak jste napsali,že fanynky se bojí,že bere drogy atd...tak to nevím,kde jste vzali protože fanynky moc dobře ví jak to je fanynky toho narozdíl od vás ví o TH hodně...a je mi kluků docela líto...furt se všude omývá to samí aspoň že si nečtou tyhle český trapárny to by asi chudáci byli na větvi

ouha ( 18. prosince 2009 11:59 )

Nežije normálním životem dvacetiletého mladíka. Kvůli image se musí neustále stylizovat (nepřirozené barvení a úprava vlasů, líčení obličeje, extravagantní oděvní kreace) a nesmí vypadat jako běžný mladý muž, ale jako mimozemšťan, vzdáleně připomínající něco mezi mladíkem a slečnou. K tomu velký tlak médií - není divu, že mu hráblo a začal si ubližovat - ať už drogami nebo hladověním.

clariss ( 18. prosince 2009 11:40 )

a ja si myslela ze to je Victoria Beckham.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa