Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paris Hilton: Halloweenské orgie v autě

Autor: INT, brum - 
2. listopadu 2009
16:32

Miliardářská dědička Paris Hilton o sobě zase dává vědět! Na halloweenskou party, kterou pořádala Heidi Klum, málem nedorazila, protože na ni v autě přišly sexuální choutky.

Skandalistce Paris (28) v poslední době chybí pozornost médií, proto vyvolala před halloweenským večírkem v západním Hollywoodu pořádný rozruch. S milencem Dougem Reinhardtem sice do Západního Hollywoodu, kde akci pořádala modelka Heidi Klum a její manžel, zpěvák Seal, přijeli, ale vůbec se jim nechtělo z auta ven.

Když všudypřítomní papparazzi nahlédli svými objektivy dovnitř, viděli proč. Paris v převleku za kankánovou tanečnici se s Dougem pořádně rozdováděla.

Jinak tomu bylo po skončení večírku. Oba značně opilí milenci se cestou k autu začali hádat. Poté, co nasedli do auta, Dough vyhodil z okna Parisin mobil. Ta mu vzápětí vrazila facku a na pořádnou melu bylo zaděláno. Dough si nenechal nic líbit, začal ji škrtit, Paris ječela jako pominutá a křičela o pomoc. Tragédii zabránil společný přítel, který je od sebe odtrhl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa