Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pompézní Vánoce v Bílém domě: Tisíce světýlek a plány Bidena na svátky s obviněným synem

Autor: ver - 
24. prosince 2023
16:35

Americký prezident Joe Biden a členové jeho rodiny včetně dcery Ashley, syna Huntera, nedávno obviněného z krácení daní, a vnuka Beau v sobotu opustili Bílý dům. Na vánoční svátky zamířili do Camp Davidu, prezidentského sídla v nedalekém Marylandu. První dáma Jill Biden strávila část Štědrého dne ve Fort Campbell v Kentucky v rámci své iniciativy Joining Forces, píše Voice of America

Jill Bidenová se zúčastnila sváteční oslavy s vojenskými rodinami a dobrovolníky dva týdny poté, co smrtící tornádo EF-3 způsobilo zkázu v regionu. „Vím, že letos svátky vypadají trochu jinak, a tak jsem si s sebou přivezla tohoto speciálního hosta až ze severního pólu,“ řekla americká první dáma přítomným, když představovala Santa Clause. 

Po setkání odcestovala Jill Bidenová do Camp Davidu, aby strávila Vánoce se zbytkem rodiny. Prezident i jeho manželka se do Bílého domu, na němž nechybí tradiční bohatá výzdoba, vrátí v úterý a poté zamíří do St. Croix na Panenské ostrovy, kde stráví novoroční svátky.

V pátek Bidenovi navštívili Dětskou národní nemocnici, aby se setkali s malými pacienty a jejich rodinami. První dáma dětem přečetla pohádku, zatímco prezident se s malými pacienty i jejich rodinami s úsměvem zdravil. 

Každoroční návštěvy dětské nemocnice zahájila před více než 70 lety první dáma Bess Trumanová. 

Video  Adventní projev Miloše Vystrčila: Kritika populistů i slova o lhaní, závislosti a neochotě hledat kompromisy  - ČTK/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Eva Komárková ( 24. prosince 2023 21:04 )

Pepi už neví co jsou to Vánoce

Uživatel_5512061 ( 24. prosince 2023 19:03 )

V jednom u těch větších balíků jsou pampers

Annika ( 24. prosince 2023 18:07 )

Pedofilove v bilem dome maji raj na zemi prestehovany z ostrova Epstain

fesak2 ( 24. prosince 2023 17:46 )

Bájdn a jeho stromek mne teda fakt zajímá a dojímá

Zobrazit celou diskusi