Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Macronová si ráda čte o britské královské rodině. Koho má první dáma nejraději?

Autor: vja - 
1. října 2023
16:21

Brigitte Macronová ráda čte o britské královské rodině, která je ve Francii obrovským tahákem při prodeji časopisů o celebritách, odhalily zdroje blízké prezidentskému páru. O oblíbené kratochvíli francouzské první dámy informoval deník Daily Mail. 

Macronová a její manžel, prezident Emmanuel Macron, se s králem a královnou Británie spřátelili během jejich nedávné státní návštěvy Francie. Zdálo se, že Camilla a Brigitte jsou si obzvláště blízko. Během návštěvy se spolu bavily a vzájemně si pomáhaly.

Redaktorka deníku Daily Mail Rebecca Englishová v rozhovoru pro Palace Confidential vysvětlila, že Charles a Camilla okouzlili jak manžele Macronovy, tak francouzskou veřejnost. „Palác to rozhodně považuje za úspěch,“ uvedla. „V průběhu let jsem se účastnila mnoha státních návštěv a myslím si, že tato byla rozhodně mezi nejlepšími, pokud jde o přípravu a výslednou realizaci."

„Prezident Macron a jeho manželka, stejně jako davy lidí, nás přivítali opravdu vřele. Nikdy nevíte, co vás čeká, a možnosti vmísit se do davu byly vzhledem k bezpečnostním opatřením omezené. Ozývalo se hlasité volání 'Vive Le Roi', což je pravděpodobně poprvé za 100 let, co toto zvolání ve Francii slyšeli,“ dodala.

„Jedna z věcí, kterou jsem se dozvěděla od svých přátel z francouzských časopisů věnujících se celebritám, je, že královská rodina je pro ně velkým lákadlem. Jedním z velkých konzumentů těchto tiskovin je prý i madam Macronová. Ráda čte o britské královské rodině, zejména o princezně z Walesu,“ uvedla Englishová.

Video  Osudová žena prezidenta Macrona: O 24 let starší manželka Brigitte  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi