Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ivanka na Hrad: Protokolář Kruliš o Trumpové a jejích požadavcích. „Nic po nás nechtěla.“

Autor: lbp - 
27. října 2022
20:06

Hrad poprvé promluvil o návštěvě Ivanky Trumpové (40) v Česku. Dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa (76) převezme v pátek ve Vladislavském sále Pražského hradu metál udělený prezidentem republiky in memoriam pro svou maminku Ivanu Trumpovou (†73), potvrdil ve vysílání Frekvence 1 šéf hradního protokolu Vladimír Kruliš.

„Ta jednání o návštěvě Ivanky Trumpové začala probíhat velmi brzo, vše jsme domluvili. Jsem velmi potěšen a trochu i udiven, že Ivanka Trumpová je naprosto normální osoba, nemá žádné zvláštní požadavky, vůbec nic po nás nechtěla,“ prozradil Kruliš.

Skromná a příjemná

„Neustále mi opakovala, že si strašně váží toho, že tady může být, a že od pana prezidenta za svou maminku to vyznamenání převezme. Je velice skromná, velice příjemná. A myslí si, že ten večer zítra bude úžasný pro všechny, kdo tam budou v sále,“ dodal.

Prezident Miloš Zeman (78) se podle Krulišových slov setká před pátečním galavečerem se všemi vyznamenanými, Trumpovou přijme i zvlášť. „Aby si mohli chvíli povídat, protože si myslím, že mají o čem,“ doplnil.

nespokojeny ( 28. října 2022 11:31 )

To je myšlenka! Oni jsou hlava pane "waichmastr" to se hned pozná.

Jan Pěkný ( 28. října 2022 02:13 )

Co udělala tak významného, že bude vyznamenána?

adorator ( 28. října 2022 00:27 )

A celý život se styděla za to, že je z České republiky. Všude říkala, že se narodila v malém městě u Vídně. Za co české vyznamenání?

nick55 ( 27. října 2022 23:56 )

Kdyby si pan Kruliš přečetl knihu - Jak vychovat Trumpa, tak by věděl jak Ivana Zelníčková své děti přísně vychovávala, bez ohledu na bohatství, ve kterém vyrůstaly. Pro pana Banera v příspěvku pode mnou - Ivana Zelníčková celý život tvrdě pracovala, něco si o ní zjistěte, nebo přečtěte její životopisnou knihu.

Zobrazit celou diskusi