Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Laura (55) ve složce s nevyžádanou poštou našla opravdovou výhru. Získala 3 miliony dolarů

Autor: sova - 
25. ledna 2022
15:45

Ve složce nevyžádané pošty se nemusí nacházet jen nevyžádaná pošta. To může potvrdit Laura Spearsová z Oakland County v Michiganu, která v ní nedávno objevila výhru v loterii ve výši 3 milionů dolarů. Informuje o tom CNN.

Šťastná výherkyně si na webových stránkách michiganské loterie zakoupila los Mega Millions pro losování 31. prosince 2021. Vyhodnotila pět čísel a vyhrála 1 milion dolarů, navíc měla k dispozici funkci Megaplier, která její výhru násobila třemi.

„Na Facebooku jsem viděla reklamu, že jackpot Mega Millions se dostává hodně vysoko, tak jsem se přihlásila na svůj účet a koupila si los,“ řekla 55letá Spearsová zástupcům Michiganské loterie.

„O několik dní později jsem hledala, jestli mi někdo nezaslal e-mail, a tak jsem zkontrolovala složku se spamem ve svém e-mailovém účtu.

„Pořád je to pro mě šokující“

Tehdy jsem uviděla e-mail od loterie, že jsem vyhrála cenu. Nemohla jsem uvěřit tomu, co čtu, a tak jsem se přihlásila do svého loterijního účtu, abych zprávu v e-mailu potvrdila. Pořád je to pro mě tak šokující, že jsem opravdu vyhrála 3 miliony dolarů!“

Spearsová, která si minulý týden vyzvedla svou výhru v sídle loterie, uvedla, že se o svou výhru hodlá podělit s rodinou a odejít do předčasného důchodu. Samozřejmě si také bude častěji kontrolovat složku se spamem.

Rozhodně jsem si přidala Michiganskou loterii na seznam bezpečných odesílatelů pro případ, že bych někdy měla to štěstí a dostala další e-mail o obrovské výhře,“ řekla Spearsová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ANO_travit_psy ( 25. ledna 2022 16:48 )

Mailů, podle kterých jsem vyhrál miliony, jsem už dostal spoustu.

Zobrazit celou diskusi