Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drama u kočičího škrabadla: Chlapec (4) si v něm zasekl hlavu, pomohli pobavení hasiči

Autor: for - 
27. listopadu 2020
17:11

Kdo má dětí, ví, že stačí vteřina a jejich potomek dokáže vyvést pořádnou katastrofu. Na incident, který se stal malému Parkerovi (4), bude maminka Cynthia myslet ještě hodně dlouho. Její syn se na malou chvíli nejspíše rozhodl, že se stane kočkou, strčil hlavu do škrabadla a nemohl se dostat ven.

Pořádné drama zažila rodina z Wisconsinu. Cynthia (32) se právě vydala do garáže, když zaslechla zevnitř domu zoufalý nářek jednoho ze svých dětí. Prostřední dítě informovalo maminku, že synovi Parkerovi (4) se něco stalo. Vyděšená matka běžela na místo neštěstí... a našla svého syna uvízlého hlavou dolů v kočičím škrabadle.

Tzv. strom pro kočky je ubytováním a zároveň hřištěm pro tyto domácí mazlíčky. A jak nyní zjistil i Parker (4), je opravdu určen jen pro ně. „Zoufale jsem se ho snažila dostat ven, ale uvízl tam svisle a já jsem ho nedokázala zvednout rovně a vhodně mu otočit hlavu,“ popsala pobavená maminka na facebooku.

Čtyřletý Parker Olson uvízl v kočičím škrabadle. Čtyřletý Parker Olson uvízl v kočičím škrabadle. | Profimedia

A nezůstala pobavená sama. Na scénu totiž vstoupili hasiči, kterým se povedlo syna z hračky vypáčit. Jak popisuje Cynthia, i ti si nedokázali udržet kamenný výraz ve tváři. „Myslím, že se dnes potřebujeme zasmát,“ míní maminka, která se svěřila s příběhem na sociální síti. Malému Parkerovi v průběhu celé hasičské operace zkracoval čas telefon, který mu maminka položila pod hlavu.

Video  Třínohá kočička Bety se zotavuje v útulku. Odchovala koťata, teď hledá nový domov.  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi