Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bidenova utajená vnučka (2): Máma striptérka a záhadné jméno. Proč nedostane ochranku?

Autor: mav - 
13. listopadu 2020
18:44

Její děda Joe bude prezidentem, přesto nemanželská dcera Huntera Bidena nedostala ochranku. A máma se bojí o dívenčino bezpečí, píše britský deník The Sun.

Nezbedný syn Joea Bidena (77), Hunter (50), se nějaké tři roky nazpátek zapletl se studentkou Lunden Robertsovou (29) - podle senzacechtivého deníku New York Post si přivydělávala jako striptérka.

„Šerif si není vědom žádných extra bezpečnostních opatření, prezidentská ochranka ani jiný úřad ho nekontaktoval,“ řekl reportérovi The Sun zdroj blízký šerifovi městečka na jihu USA, kde Robertsová žije (pro dívčino bezpečí jejich bydliště redakce nezveřejnila). Prezidentská ochranka zvaná Secret Service (Tajná služba) střeží i kandidáty ve volbách, nyní Joe Biden a jeho rodina dostali i posily, když jej média prohlásila vítězem.

„Totožnost otce by mohla dítě a jeho blízké vystavit stejným rizikům, kvůli nimž Secret Service chrání rodinu Bidenových,“ stojí v dokumentech, které obhájce Robertsové prezentoval soudu při sporu o otcovství dcerky.

Úplně bezbranní však nejsou, Lundenin otec Rob Roberts provozuje obchod se zbraněmi a učí s nimi zacházet celou rodinu - i malé děti, jak se chlubí na instagramu. „Naše holky umí zacházet s velkými kvéry,“ nahrál tam před pár lety video dcery Lunden, jak pálí z obří pistole 500 S&W Magnum.

N. J. se narodila v srpnu 2018, Biden však otcovství popíral. Letos v lednu ovšem soud na základě testu DNA rozhodl ve prospěch Robertsové a vyměřil alimenty.

Jejich výši strany nezveřejnily, ale soukromý vyšetřovatel Dominic Casey, který bezplatně Robertsové pomáhal, měl k dokumentům přístup. Jak sdělil americkému reportérovi listu The Sun, Hunter Biden kývl na urovnání ve výši 2,5 milionu dolarů (56 milionů Kč).

Předtím se vykrucoval, že sice má nemalý majetek, ale také dluhy. „Jsem nezaměstnaný a nemám žádný měsíční příjem od května 2019,“ ujišťoval soud a dodal, že dluží peníze - a to exmanželce. Roku 2017 se po 24 letech rozvedl s Kathleen Bidenovou (50), s níž má tři děti. Předtím chvíli randil se svou švagrovou Hallie Bidenovou, totiž vdovou po bratrovi Beauovi. Loni v květnu si vzal jihoafrickou filmařku Melissu Cohenovou (32) a už letos v březnu se jim narodil syn.

Zato N. J., své čtvrté dítě, Biden nikdy neviděl. „Je jí naprostým cizincem a na fotografii by ji nepoznal,“ cituje The Sun obhájce Robertsové Clintona Lancastera. „Můžu jen potvrdit, že paní Robertsová a její dítě jsou oba zdraví a spokojení.“

Zobrazit celou diskusi