Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tajná svatba v Praze. Expremiér Fico (56) oženil syna za krásnou Natašu

Autor: blv - 
21. ledna 2020
05:15

Michal (26) je jediným dítětem bývalého slovenského premiéra Roberta Fica (Smer-SD) a jeho manželky Světlany. Je z něj „ženáč“. Ale kdo by  čekal velkolepou oslavu za přítomností médií, byl by zklamaný. Všechno dopadlo jinak. Michal si vzal svou snoubenku Natašu v utajení v Praze. Konspirace byla tak důkladná, že sňatek média odhalila až v pondělí, ačkoliv „ano“ podle listu PLUS 7 DNÍ zaznělo už loni v červenci. 

Žádné fotky, žádné poskytování informací – jinak budete vyhozeni. Taková byla pravidla pro personál v jedné z pražských restaurací, kde se konala svatební oslava. A tajemství se podařilo dodržet opravdu hodně dlouho. 

Expremiér Robert Fico drží svého syna Michala mimo světla kamer co nejdál. Na veřejnost pronikla jen informace, že „za hubičku“ vystudoval drahé soukromé gymnázium Forel International School. Ještě méně se toho ví o jeho manželce, blondýně Nataše. Existuje jen jediná společná fotografie, kterou pořídil z dálky paparazzi, když se procházeli v zahradě úřadu vlády. 

Michal „bonzoval“ na tátu v televizi

Vlastně jediný větší mediální výstup je z dětství Michala Fica, kdy na svého otce v televizním pořadu Bonzáčik „naprášil“, co se dalo.

Podle listu PLUS 7 DNÍ novomanželský pár svatbu plánoval delší dobu. Svědčí o tom profil nevěsty na stránkách pinterest, kde vyhledávala taková témata jako svatební šaty, svatební dorty, výzdobu nebo kytice.

Svatba Ficova syna byla v poslední době jednou ze šťastných událostí pro předsedu nejsilnější vládní strany na Slovensku. Je to jen pár dnů, kdy slovenská prokuratura zrušila jeho stíhání za souhlas s protiromskými výroky exposlance Milana Mazureka. Ficovi hrozilo až pět let vězení. 

Ficova vláda se ocitla v krizi po vraždě slovenského novináře Jána Kuciaka, který psal o působení lidí blízkých italské mafii. Tehdejší prezident Andrej Kiska v reakci na vraždu vyzval k obměně vlády nebo předčasným volbám. Kabinet podal demisi 15. března 2018.

pfoto1 ( 22. ledna 2020 17:54 )

"Oženil za krásnou Natašu"! Teda Blesku, tvoje čeština je krásná jako fotka oné Nataši

majojo ( 21. ledna 2020 14:48 )

Chlapa oženíme S někým,ženskou provdáme ZA někoho...

Bodka1 ( 21. ledna 2020 14:17 )

A vy s ním, keď máte dôkazy a nepredložili ste ich. Ináč je to iba ohováranie.

sorgedoktor ( 21. ledna 2020 13:14 )

Zr zorneho uhlu informaci je to solokapr

Zobrazit celou diskusi