Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tank se řítil centrem města. Křižovatku projel na červenou

Autor: blv - 
23. října 2019
19:34

Bojové vozidlo projelo plnou rychlostí přes křižovatku a zastavilo se, až když v protilehlé ulici  „ťuklo“  do osobního auta. Divokou jízdu zaznamenali svědci na kameru. Záběry dokazují, že obrněnec jel na červenou. 

Podle záběru se do křižovatky v centru ruského města Kostroma vřítilo bojové výsadkové vozidlo pěchoty. To váží 13 tun a dokáže na silnici vyvinout rychlost až 60 km/hod. Řidič jako by zkoušel, jestli z motoru nevytáhne ještě víc.

Křižovatku v centru města navíc projel na červenou a zastavil se, až když narazil do osobního auta stojícím v koloně na druhé straně křižovatky. Vlastně o ně jen „škrtnul“, protože v případě přímého střetu by řidič neměl šanci.

Letos to není první případ, kdy někdo v tanku vyrazil do ulic. V Polsku se opilý majitel tanku T-55 projížděl městečkem Pajeczno u Lodže. Teď mu za to hrozí až osm let vězení. 

 

Petus123 ( 23. července 2022 17:56 )

Jsem se lekla, že se to stalo teď u nás Nad hlavou nám tady létají stíhačky, asi se u nás trénaje na válečný stav, a pak člověk slyší i "trávu růst". Že se zopakuje '68', v lepším případě, že si ujel nějaký milionář s tankem nebo někdo z nějakého zážitkového areálu Když začala Ukrajina, jeli jsme si vyzkoušet jízdu tankem, chtěli jsme to vidět v reálu ten kolos. Zkušenost to byla skvělá, i jízda http­s://ww­w.im­presi­o.eu/z­azitek­/rize­ni-tanku ale jinak, děkujeme, nechceme už nikdy! Aby někdo někam zbraně posílal a jakkoliv podporovat nebo podněcival boj. To si snad v dnešní době už nikdo přát nemůže!!!!

agfor ( 24. října 2019 13:14 )

Jestlipak ta hora železa splňuje aspoň Euro2 ?

Antonn Blha ( 24. října 2019 07:22 )

Zacotomane chápu že takovým lidem rozumu mdlého jako jste Vy to stačí🤪

Antonn Blha ( 24. října 2019 06:10 )

Vám už dobře hrabe víte vůbec v kterém roce se toto stalo? 🙄🙄🤮🤮

Zobrazit celou diskusi