Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž trestal partnerku za údajnou nevěru. Ve spánku na ni lil kečup a hrubě jí nadával

Muž z Floridy čelí obvinění z kuriózního přestupku. Údajně měl polít svou přítelkyni kečupem, zatímco spala (7. 6. 2019)
Muž z Floridy čelí obvinění z kuriózního přestupku. Údajně měl polít svou přítelkyni kečupem, zatímco spala (7. 6. 2019)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: tva - 
7. června 2019
19:30

Muž z Floridy čelí obvinění z kuriózního přestupku. Údajně měl polít svou přítelkyni kečupem, zatímco spala. Údajně si myslel, že má poměr s někým jiným. Svůj čin měl podle úřadů Peter Wagman spáchat minulý týden v neděli. Informuje o tom agentura AP.

Podle protokolu z místa činu se měla Wagmanova partnerka vzbudit uprostřed noci, zatímco na ni měl muž lít kečup a u toho jí nadávat. Údajně na ni měl křičet: „Tady máš, co si zaloužíš, ty d*vko!“

Obět partnerova kečupového řadění řekla vyšetřovatelům, že před tím, než šla spát, dohadovala se se svým přítelem o její domnělé nevěře. Následně se vzbudila celá pokrytá kečupem.

Pár byl již v minulosti zadržen kvůli vzájemné hádce, kterou doprovázelo i násilí. V dubnu byla žena dokonce zatčena na to, že svého partnera udeřila.

Wagman své chování vyšetřovatelům popřel, a to i přesto, že měly být kečupem znečištěny i jeho kalhoty. Muž prozatím dostal příkaz se ke své partnerce nepřibližovat.

Zobrazit celou diskusi