Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Letuška řekla, jak odhalí sex na palubě. Zmínila i roztoužený pár odměněný šampaňským

Autor: tva - 
19. dubna 2019
14:00

Bývalá letuška promluvila o to, co obnáší, když se pasažér snaží dostat do takzvaného „Mílového klubu“. Tedy, když se oddává sexu v letadle vysoko nad zemí. Žena ze Sydney zavzpomínala také na jeden úsměvný případ, který si bude navždy pamatovat. Roztoužený pár totiž dostal po svém výkonu od palubního personálu šampaňské a tleskalo mu celé letadlo.

Žena ze Sydney, která se rozhodla zůstat v anonymitě, uvedla pro web Daily Mail, že pozná, když si to páreček milenců na toaletě v letadle rozdává. Dveře záchodu se při tom údajně „vždy otřásají“. I když letušky takové chování na palubě letadla většinou ignorují, při jedné situaci to tak úplně neplatilo. 

Šéf palubního personálu totiž stihl přivolat zbytek letušek do přední části letadla, kde se incident odehrával. „Podívejte se, vypadá to, že si to tam užívají,“ řekl v tu chvíli a rozhodl se šťastnému páru poblahopřát. Letuška se tedy zařadila do špalíru, která se táhl podél uličky. A když pár vyšel ven, okamžitě začala s ostatními tleskat.

Žena z toalety vypadala rozpačitě, zatímco její partner se podle všeho nejspíš obával, že dostanou za své divočení vyčiněno. Na konci řady však stál šéf palubního personálu s lahví šampaňského a slavnostně oznámil: „Jménem posádky bychom vás rádi přivítali v Mílovém klubu.“ Všichni se znovu roztleskali a poté se vrátili k práci s tím, že je to jinak „naprosto normální situace“.

Uživatelé sociální sítě Reddit potvrdili, že většina letušek na palubě letadla by se milenecké dvojici na toaletě nevěnovala. „Všechny letušky, které byly na takovou situaci dotazovány, uvedly shodně, že pokud nejste příliš hluční nebo agresivní, nechají vás být,“ vyjádřil se jeden z uživatelů.

Philadelphia ( 20. dubna 2019 01:49 )

Letusky maji malo prace ze ocumuji co delaji cestujici??!! At se staraji o sebe!

forrtyn ( 19. dubna 2019 20:57 )

Kikina Klaus by mohl o m*d*ání letušek něco vyprávět...

Ritalesta ( 19. dubna 2019 20:51 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

kukuku ( 19. dubna 2019 15:18 )

Stane se členem mílového klubu pos*raných.

Monikay ( 19. dubna 2019 14:21 )

jo a co ten chudák co se mu chce zrovna na záchod!

Zobrazit celou diskusi