Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajemství prezidenta Bushe, která si vzal do hrobu: UFO a pomoc chlapci z Filipín

Autor: Mii - 
19. prosince 2018
20:25

Americký exprezident George Bush starší, který zemřel minulý měsíc, měl několik tajemství, o kterých veřejnost nevěděla. Podporoval například finančně dlouhá léta filipínského chlapce jménem Timothy, se kterým si vyměňoval pravidelně dopisy. A podle amerického lobbisty Steva Bassetta moc dobře věděl, že mimozemšťané existují. Jen o tom mlčel, protože si myslel, že „Američané by pravdu nezvládli“.

Sponzorské aktivity George Bushe staršího odhalila nezisková organizace Compassion International, přes kterou Bush peníze posílal a komunikoval. Ta se specializuje na pomoc dětem v chudých oblastech světa skrze místní křesťanské komunity. S americkým exprezidentem spolupracovala déle než 10 let. 

Vše začalo v roce 2001, kdy Bush navštívil ve Washingtonu vánoční koncert, kde vystupovali převážně křesťanství hudebníci. Ti tehdy oslovili publikum, zda by někdo neměl zájem podpořit děti z málo rozvinutých oblastí světa. Těmto, kdo měl, rozdali letáky.

„Zničeno nic Bush, který seděl v jedné ze zadních řad, obklopen bodyguardy, zvedl ruku s tím, že chce také leták,“ popsala organizace pro CNN. Jeho ochranka byla vyděšena, protože nevěděla, co se děje, nakonec ale prověřila, že leták a informace na něm jsou pravé, a předala mu jej.

Chlapec nesměl vědět, že mu pomáhá prezident

Bush byl ihned rozhodnutý, že chce podpořit právě Timothyho. Organizace souhlasila. Uvedla ale, že kvůli bezpečnosti chlapce se nesmí dozvědět, že jeho sponzorem je právě americký exprezident. Bush se tak ve svých dopisem adresovaných Timothymu vždy podepisoval jen jako G. Walker.

Několikrát ale v textu naznačil, kým je, což pracovníkům organizace velmi komplikovalo práci. Poslal například Timothymu obrázek svého psa a uvedl, že je natolik slavný, že dostal pozvánku na vánoční večírek do Bílého domu.

Chlapec ovšem nikdy sám nic nezjistil, byť si s Bushem dopisoval 10 let. Kdo je jeho sponzorem, se dozvěděl až v den dokončení střední školy, kdy za ním přiletěli do Filipín pracovníci organizace. Podle nich ho informace velice překvapila a doslova uvedl, že „mu změnila život“.

Spor s Carterem kvůli UFO

Další „tajná“ informace o Bushovi se týká jeho práce, kterou vykonával ještě před tím, než se stal americkým prezidentem. Mezi lety 1976 a 1977 byl šéfem CIA a díky tomu byl pravidelně podrobně informován o všech bezpečnostních rizicích Ameriky a projektech běžících pod záštitou vlády.

Během tohoto pracovního nasazení se podle lobbisty Steva Bassetta dozvěděl o informacích, které USA má o neidentifikovatelných létajících objektech (UFO) a hlavně o skutečnosti, že mimozemšťané existují. Nikdy ale nic neprozradil, byť byl podle Bassetta ideálním člověkem, který to mohl provést.

„Konsenzus mezi odborníky je takový, že právě George H. W. Bush byl informovaný o mimozemské prezenci v té nejširší šíři,“ uvedl lobbista pro web listu The Sun. Mohl proto veřejnosti během svého pozdějšího prezidentství prozradit, o co šlo. Byla k tomu navíc ideální doba, protože končila studená válka.

O UFO měl Bush během šéfování CIA dokonce komunikovat s tehdejším prezidentem Jimmy Carterem. Politik chtěl vědět pravdu, ale Bush odmítl cokoli říci. „Víme, že čerstvě zvolený prezident Carter přišel za šéfem CIA Bushem kvůli studii Bílého domu o mimozemské prezenci na Zemi, ale Bush odmítl spolupracovat. Místo toho ho odkázal na jinou agenturu,“ vysvětloval Bassett. Carter krátce poté Bushe odvolal.

O UFO Bush později sám několikrát promluvil na veřejnosti. V 80. letech například novináři řekl, že „Američané nezvládnou pravdu“. O několik let později pak prozradil, že „o UFO promluví, až se pořádně prozkoumá“, a dodal, že o problematice mnoho ví.

zkzkz ( 19. prosince 2018 22:19 )

Válečný štváč

tompetr88 ( 19. prosince 2018 21:00 )

-_-_-Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : tress.is/zeny

Zobrazit celou diskusi