Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Japonec (35) si vzal hologram mladičké zpěvačky: Za bizarní svatbu utratil 400 tisíc korun

Autor: ČTK, chal - 
14. listopadu 2018
06:46

Japonská kultura Evropanům někdy přijde bizarní. Nutno říct, že často právem. To, co udělal Japonec Akihiko Kondo (35), ale přijde zvláštní i jeho krajanům. Podivín totiž utratil 400 tisíc korun za svatbu s hologramem fiktivní postavy, do které byl 10 let zamilovaný.

Pětatřicetiletý Japonec utratil 17 600 dolarů (400 tisíc korun) za veselku s hologramem, který představuje fiktivní popovou zpěvačku komiksového vzezření. Informoval o tom zpravodajský server Al-Džazíra.

Muž na obřad přišel s plyšovou postavičkou své milé. Ženichova rodina se dostavit odmítla. „Rozhodl jsem se uspořádat obřad, abych podpořil ty, kteří by chtěli udělat totéž,“ hájí muž své nezvyklé rozhodnutí.

Jeho „manželkou“ se stal hologram 16leté zpěvačky jménem Hacune Miku. Než ji symbolicky pojal za ženu, byl do ní zamilovaný deset let, tvrdí novomanžel.

Uzavřený svazek ale není zákonný. Společnost, která jeho choť vyrobila, poskytla muži oddací list. Prý už takových vydala více než 3700. „V současné době není možné dotknout se hologramu, anebo si s ním povídat. Ale myslím si, že je jen otázkou času, než nám to technologie umožní,“ prohlásil šťastný novomanžel.

Desterz ( 14. listopadu 2018 17:20 )

Zvláštní země, zvláštní kultura, tak proč by ne? Mrkněte se třeba na https://www.youtube.com/watch?v=O17f3lB7BFY milý hologram má i svojí živou kapelu, a lidi v hledišti jí evidentně žerou

zacoaproc ( 14. listopadu 2018 07:13 )

Japonečky jsou úžasné. Miloučke a ve 20 vypadají na 15. Roztomilé diblice usměvavé a ne jako ty rozkydle Češky prasečí vyžrane perdele sadelnate, hnus!

Zobrazit celou diskusi